w810 به نظر من بهتره
من سه هفته پيش يه 810 خريدم ، آكوستيك 1.6 رو نصب كردم و يه كپسوليه w850 روش انداختم ... آلان صداي گوشيم داره ميتركونه .... تو صدا حريف نداره
w810 به نظر من بهتره
من سه هفته پيش يه 810 خريدم ، آكوستيك 1.6 رو نصب كردم و يه كپسوليه w850 روش انداختم ... آلان صداي گوشيم داره ميتركونه .... تو صدا حريف نداره
مهدي جون سلام...عرضم به خدمتت اگه من مقايسه ايي کردم با حالت پيش فرض گوشي ها بود نه با کلي دستکاري
البته اينکه ميگي يک وجبي گوشت ميگيري که يه کم اغراقه...اما اگه اينجوري شده لطفا بگو دقيقا از کدوم اکوستيک استفاده کردي
شما ميگي صداش يه کمي فقط از کا 750 بيشتره..اما الان گوشي من با کپسول صداي 800 با ان 73 رقابت ميکنه!!با هم ديگه کل انداختيم اخرشم نفهميديم کدومش صداشون بيشتر بود کدوم کمتر
عرضم به حضورت که کيفيت فيلم برداري و ال سيديشون هم به نظرم يکي هست...شرکت که اينجوري گفته والله!!!
خداییش راست میگی گل پسر
می شه یه کم از این امکانات بیشتر صحبت کنید برامون!!!تعجب می کنیییییییم
دوست عزيز کپسول 850 انداختي؟چند واست اب خورد؟
راستي حتما بحث ها رو کامل خوندي اما بد نمي بينم دوباره سفارش کنم...تا ميتوني صداش رو هميشه تا اخر بالا نبر..کپسول 850 و 800 قدرت زيادي دارن...به اسپيکر اسيب مي زنن
شاد باشید![]()
ولی من با توجه به مشکلاتی که تو این مدت برای گوشی w800 خیلی از دوستان از این گوشی شکایت داشتن این حرف رو زدم و نباید فراموش کنیم که w810 امتحان خودش رو خیلی وقته پس داده و گوشی خوبی از اب در اومده
من که سردرگم شدم
ببینید w810 که گفتم دارم و باهاش کار کردم
ولی صداش کلا خیلی کمه (هم صدای مکالمه هم صدای اسپیکرش)
بقیه امکانات هم w800 مثل w810 هست
من فقط میخوام اونایی که w800 دارن (یا زیاد باهاش کار کردن) نظر بدن که کدوم بهتره
و اللا همین اطلاعات تو سایت هایی مثل gsm.ir و gsmarena.com و ... گفته شدن.
نظریات تجربی!!
كيفيت عكسشون تقريبا يكيه-يكمي شايد دبليو 810 بهتر
كيفيت فيلمبرداريشون بمقدار خيلي كم دبليو 810 بهتر
كيفيت صداشون دبليو 810 واقعا بهتر
بلندي صداشون دبليو 800 بيشتر
از لحاظ نرم افزاري دبليو 810 بهتر
شفافيت صفحه نمايش دبليو 810 بهتر
سرعت اينترنت دبليو 810 بيشتر-اين مورد فعلا فقط با ايرانسل قابل مقايسه ست
زيبائي هم كه سليقه ايه
خودت انتخاب كن
آره كپسوليه 850 انداختم ... چون تعمير كاره يكي از دوستان دوران دبيرستاني ام بود ازم 8 تومن گرفت .....
تقريبا بحث ها رو خوندم ... چون گوشي قبليم (زد530 ) اسپيكرش سوخت ، ديگه سعي ميكنم صداش زياد بالا نباشه .... فقط براي كل انداختن صداشو مييبرم بالا ..
w810من پیشناهاد میکنم اما یک مشکلی که داره شارژش هست زیاد برات نمیمونه شارژ زود خالی میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)