دستت درد نکنه ولی یه سوال دارم.چجوری میشه تعداد ورتکسهای یه جسم Nurbs رو بدون تغییر شکلش زیاد کرد؟ البته اگه جسم ساخته شده باشه ها یعنی ورتکس هاش جا به جا شده باشه.![]()
دستت درد نکنه ولی یه سوال دارم.چجوری میشه تعداد ورتکسهای یه جسم Nurbs رو بدون تغییر شکلش زیاد کرد؟ البته اگه جسم ساخته شده باشه ها یعنی ورتکس هاش جا به جا شده باشه.![]()
دستت درد نکنه ولی یه سوال دارم.چجوری میشه تعداد ورتکسهای یه جسم Nurbs رو بدون تغییر شکلش زیاد کرد؟ البته اگه جسم ساخته شده باشه ها یعنی ورتکس هاش جا به جا شده باشه.
حمید جون والا نمی دونم آخه زیاد باهاش کار نمی کنم سرعت سی پی یو رو میاره پایین اینارم فوقش 50 خطش رو نوشتم
الان مایام باز نیست اما سعی می کنم جاش رو درست بگم.
تو ماژول surface (اگه از ورژن ۸ پایین تر استفاده می کنی ماژول modeling ) تو edit nurbs یه ابزار باید باشه به اسم rebuild surface . از طریق گزینه های این ابزار می تونه تعداد خطوطت رو کم یا زیاد کنی...
اما اگه تنها می خوای یه خط اضافه کنی باید رو مدل کلیک راست کنی و مولفه ی isoparm رو انتخاب کنی. در حالتی که این مولفه انتخابه هر جای مدل که بخوای می تونی یه خط مشخص کنی. برای اضافه شدن خط مشخص کرده بر به edit nurbs و گزینه ی insert isoparm رو انتخاب کن.
منفجر کردی!
سلام
من یک آموزش کامل ساخت مواد میخواستم لطفا
ممنون
ببینید من یک سوال داشتم . من یک اسکلت آدم رو ساختم اما نمی دونم چه کار کنم تا براش بتونم پوست یا همون روکش رو بذارم . یه منو داره به نام skin که وقتی واردش می شم و گزینه ساختن پوست رو میزنم پایین صفحه error می ده . لطفاً به من بگید چه کار کنم .
آیا اسکلت رو به مدلی نسبت می دی؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)