تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 56

نام تاپيک: در رابطه با نرم افزار Skins_Manager & p2k-commander

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

وسط دانلود قطع میشه ... دیگه دانلود نمیشه ...انگار سایتش خرابه.....ممنون میشم اگر سایت دیگری برای من بگزارید>>>>>................
    اینم یه سایت دیگه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه david_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی ....من نرم افزار را ریختم اما بازم گوشی رو نمی شناسه؟؟1 ایا ایراد از گوشی هست یانه؟2 داخل گوشی چیزی هست که من of & on نکردم؟مرسی از اینکه وقت تو برای من میزاری........................

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser maldini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران - ارومیه

پيش فرض

دوست عزيز بايد از بخش usb setting تنظيمات بخش default connection رو روي data تغيير بدي.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید usb setting گوشی یا کامپیوتر؟؟؟؟من usb setting گوشی رو امتحان کردم اما بازم نرم افزار گوشی رو نشناخت؟؟؟؟؟ایا نرم افزار دیگری هست؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser maldini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران - ارومیه

پيش فرض

usb گوشيتون رو عرض ميكنم.
    بهترين راه اينه كه نرم افزار P2K Commander رو تو كامپيوترتون داشته باشيد چون به محض اينكه گوشي رو به كامپيوتر وصل ميكنيد اين برنامه گوشي شما رو ميشناسه و كار بقيه برنامه ها رو هم راحت ميكنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید : ولی نمی شناسه .......ما که نتونستیم نصب کنیم خوش به حال کسانی که تنستند.........مرسییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی ییییی...و.و.و.و...........

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشید : ولی نمی شناسه .......ما که نتونستیم نصب کنیم خوش به حال کسانی که تنستند.........مرسییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی ییییی...و.و.و.و...........
    بازم موفق نشدی. !! قبول دارم بد قلق هستش ولی یکمی حوصله و تایم بذاری حل میشه.

همونطور که دوستان گفتن جای پورت یو اس پی رو عوض کردید؟؟ کجای کار ایراد داره؟؟ تا کجا پیش رفتین؟؟

با یه کابل دیگه هم چک کنین و همچنین رو یک کامپیوتر دیگه. نتایج رو بگین تا با کمک دوستان حلش کنیم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یک بار دیگه امدم نصبش کنم ولی تا نرم افزار P2K Commander میاد بالا اتصال گوشی به کامپیوتر قطع می شه. انگار سیم گوشی رو قطع میکنه..... و.....وقتی نرم افزار بالا میاد این پیغام میاد بالا>Seem func file not fount ....و بعد که ok که میدی نرم افزار قاتی می کنه و dont seend میده. حالا من چکار کنم..........ممنون میشم که من رو کمک کنی >.....................

داره خودمونی میشه sina_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ‍زمين خاكي

پيش فرض

من همين مشكل رو با L7 دارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک بار دیگه امدم نصبش کنم ولی تا نرم افزار P2K Commander میاد بالا اتصال گوشی به کامپیوتر قطع می شه. انگار سیم گوشی رو قطع میکنه..... و.....وقتی نرم افزار بالا میاد این پیغام میاد بالا>Seem func file not fount ....و بعد که ok که میدی نرم افزار قاتی می کنه و dont seend میده. حالا من چکار کنم..........ممنون میشم که من رو کمک کنی >.....................
    خوب دوسته عزیز با هم مراحل رو چک میکنیم. قبل از هر چیز دو نرم افزاره LeaderGLFlexEditor وP2KCommander را روی سیستم خود نصب کنید.

1. دارایور های قبلیه گوشی رو تمامشو پاک کن. (مخصوصا وقتی قبلا با برنامه ی Motorola Phone Tools گوشی رو به سیستمت شناسانده باشی کارت سخت تر میشه).

2. اول به مسیر menu\connection\usb setting\defualt connection در گوشی برو وگزینه ی data connection
    رو انتخاب کن . از منوها خارج شو و به صفحه ی اول برگرد.

3. کابله گوشی رو وصل کن(ممکنه کابل ایراد داشته باشه چون این مورد زیاد پیش اومده، پس اگر جواب نگرفتی یه کابله دیگرو امتحان کن) در این لحظه باید پیغامه found new hardware رو بگیری اگر نگرفتی 2 راه داری
    1.جای کابلرو در روی کیس عوض کن.
    2.برنامه ی LeaderGL FlexEditor رو نصب کن و همونطور که قبلا گفتم در صفحه ی اول برنامه ابتدا از منویه model مدله گوشیتون رو انتخاب کنیدو روی دکمه ی normal کلیک کن.

4. حالا مراحله مربوط به شناخته سخت افزار جدید رو طی میکنی،از پنجره ی اول گزینه ی install from list رو
    انتخاب میکنی در پنجره ی بعدی گزینه ی include this location رو تیک میزنی و از browse آدرس فولدر p2kdrivers واقع در فولدر برنامه ی P2KCommander میدی.بعد پیغامه found new hardware چندین باره
    دیگه تکرار میشه و شما نیز مرحله ی 4 رو چندین باره دیگه طی میکنید.

5.کار تمومه و میتونید با نرم افزار ها کار کنید.

نکته: توجه داشته باشید که اگر قبلا با درایورهای دیگه گوشی رو رویه ویندوزتون نصب کردید کارتون سخت تر میشه و ممکنه که پیغام found new hardware رو برایه چندین مرتبه نگرید. و فقط گوشی به عنوانه یک usb modem برای سیستم تعریف بشه. در این حالت گوشی به طوره صحیح نصب نشده و نمی تونید از نرم افزارها استفاده کنید.
    مراحلرو به دقت طی کنید تا موفق بشید.
    اگر باز هم موفق نشدید توصیه میکنم که رویه یک کامپیوتره دیگه که قبلا گوشیتون روش نصب نشده امتحان کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •