دوستان سلام
پس با این احوال همین p1 رو می گیرم مگه اینکه تو ابن 2ماه یه گوشی دیگه بیاد که نظرمو خیلی جلب کنه که بعیده همچین چیزی
با تشکر از همگی
دوستان سلام
پس با این احوال همین p1 رو می گیرم مگه اینکه تو ابن 2ماه یه گوشی دیگه بیاد که نظرمو خیلی جلب کنه که بعیده همچین چیزی
با تشکر از همگی
شك نكن مدلهاي بهتري از برندهاي مطرح در راهند كه ميتونه نظرتو عوض كنه
عجله نكن
موفق باشي
مدل های بهتر تو راه هستن؟می شه مثال بزنی؟![]()
P1 بهترینه اما قیمت الان 800 تومانه شرط هم میبندم پایین 500 نمیاد
دوستان سلام
چه خبره 800 تومنبابا چون کمیابه فعلا این طوریه تا چند وقت دیگه تو بازار پر می شه احتمالا
دوستان سلام
خوب دیگه تصمیم یه جورایی عوض شد تصمیم گرفتم گوشیم uiq3 باشه پس N95 و N73me و k800 و 6500 اسلاید از میدون به در میرن میمونه p1 و p990 و w960 که در این بین به چند دلیل p990 رو انتخاب کردم
1-نداشتن فلیپ در p1 یه مقدار عزابم می داد چون دلم می خواست به راحتی و سادگی گوشی های دیگه سونی بتونم ازش استفاده کنم
2-w960 که نیومده اگه هم بیاد خیلی گرونه
3-قیمت p1 تو بوشهر 700 تومنه که یه چچیزی حدود 130 در صد از p990 گرونتره ولی واقعا امکاناتش به این مقدار بیشتر نیست p990 اینجا 300 تومن دو هفته پیش بودش
قيمتش 230 درصد گرونتره نه 130 درصد !
همون p1 بگير تا دو سه ماه ديگه قيمتش به 450-500 تومن ميرسه
اگر با مموري m2 مشكل داري بايد بگم كه يكي از بهترين و جديدترين مموري هاي بازار است كه با حجم بالا هم كمتر هنگ ميكنه..
بابا p1 بهتره. الان تو شیراز 600 تومنه تا آخره شهریورم شرط میبندم زیر 500 بیاد. بوشهر تا شیرازم که راهی نیست. حداقل برتری p1 نسبت بهp990 کلاسشه.
بنده خدا يه تصميم اقتصادي خوب گرفته چرا منصرفش ميكنيد؟
به نظرمن هم p1 فعلا ارزش خريد نداره .. جز يه دوربين بالاتر با كيفيت متوسط و يه حافظه رم بالاتر هيچي ديگه نداره !!! اصلا هم استيل قشنگي نداره ( از نظر من ) شبيه ماشين حساب ميمونه ...
p1 وقتي شد 400تومن ميشه خريدش در غير اين صورت صرفه به خريد pocket pc ميشه ....
بازم تصميمي كه گرفتي رو تحسين ميكنم ..آفرين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)