دوست خوبم ميشه بگيدچرا؟به چه علت نبايدازاون دستگاه استفاده كرد؟
دوست خوبم ميشه بگيدچرا؟به چه علت نبايدازاون دستگاه استفاده كرد؟
bts چيه كه قدرت آنتن دهي رو تقويت ميكنه؟
bts آنتن موبایله.
هیچ روشی برای تقویت آنتن موبایل نیست.
بری یه دستگاه بخری که میخوای موبایلت آنتن بده؟!
این برای پولدارهاست...
بهترین روش انتخاب یه اپراتور موبایل بهتره!
دوست عزيز من ايرانسل رو هم اينجا امتحان كردم اما جواب نداد.در ضمن اگه هر راهي باشه كه بشه آنتنوتقويت كرد و واقعآجواب بده ميخرمش.از اين قطع و وصلها واقعآكلافه شدم.
کنار تلویزیون رو امتحان کردی ؟
من توی دهاتمون! که بودم، آنتن یدونه بود ولی وقتی کنار تلویزیون وایمیستادم، آنتن تقریبا فول میشد !!!
دوست عزیز
من منظورم این بود که شما اپراتور ها رو با هم مقایسه کن و اونی رو که برای خودت بهتره انتخاب کن نه اینکه ایرانسل بخر!
تالیا چی؟اون رو هم امتحان کردی؟آخه جاهایی هست که تالیابهتر از همراه اول آنتن میده.
تلوزيون اينجا آنتن مركزي داره و امتحانش كردم جواب نداد.
منم ايرانسل نخريدم.اما تاليا رو هنوز امتحان نكردم.منتظرم كسي رو كه داره پيداش كنم تا نتيجه رو بهتون بدم.اينجا فقط كنار پنجره پاسيو دو تا آنتن داره كه اگه كسي زنگ بزنه بايد بذاري رو اسپيكر و تكون نخوري.تو پاسيو آنتن داره اما نميشه رفت اونجا و عربده كشيد تا 15 واحد مشرف بهش حرفاتو بشنون.دختر طبقه بالايي كه كارش خيلي جالبه.وقت و بي وقت حتي 3 شب پنجره رو باز ميكنه و حرف ميزنه و حتي فحشم ميده خيلي ريلكس.تموم واحدام ديگه ميدونن چي ميگه.اما يه چيزو متوجه نشدم كه اهالي اين ساختمون چطور صحبت ميكنن؟چون فكرنكنم اونام آنتن داشته باشن.
ببينيد يه كار جالب:
وقتي ميخواين اس ام اس بفرستين و نميشه روي دكمه ارسال بزنيد و گوشي رو بزارين روي ميز.بعد حدودا 1 متر از گوشي دور شين.ميبينيد كه اس ام اس ارسال ميشه.![]()
![]()
![]()
عجب کشفیاتی دارین شما. ادامه بدین جالبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)