یعنی w940 دی وی آی نداره ؟!!!!
یعنی w940 دی وی آی نداره ؟!!!!
کی گفته نداره؟یعنی w940 دی وی آی نداره ؟!!!!
برای استفاده از DVI حتما باید درایور مانیتور رو نصب کنید تا کیفیت تصویر خوب بشه. وگرنه کیفیت خیلی پایینه.
چطوري ميشه اين كارو كرد؟منم ازش استفاده نميكنم و هنوز آنالوگش كردم.
ال جي تصويرش پرش داره و تا چندتا پيكسل سوخته گارانتي نميده وميگه طبيعيه.اما viewsonicتا اونجايي كه خاطرمه رو يكي گارانتي ميده و از نزديك كه تصاوير الجي رو با اون مقايسه ميكردم كيفيت مطلوبتر و طرحهاي شكيلتري داشت.سامسونگم از ال جي بهتره.امااول همه سونيه.
اخه کی من گفتم 940w ورودی dvi نداره؟ دوست دارین الکی یه چیزی بگین
بله عزیزان 940w کیفیتش عالیه ولی با ورودی vga ولی اگه از ورودی dvi این مانیتور استفاده کنین کیفیتش بسیار پایین میاد
حالا دوباره بیاین بگین گفتم dvi نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن کی گفته طراحی سامسونگ بهتره یه منبع بدین (الکی شایعه درست میکنین)
Last edited by MOHAMMAD2010; 07-08-2007 at 12:36.
درایور مانیتور توی CD ای که به همراهش بود هست. از سایتش هم میشه دانلود کرد.چطوري ميشه اين كارو كرد؟منم ازش استفاده نميكنم و هنوز آنالوگش كردم.
ViewSonic بهترین توی دنیاست. وقتی کنار یک LG یا Samsung یا حتی Sony بگذاری دیگه دلت نمیاد به سراغ اونها بری!ال جي تصويرش پرش داره و تا چندتا پيكسل سوخته گارانتي نميده وميگه طبيعيه.اما viewsonicتا اونجايي كه خاطرمه رو يكي گارانتي ميده و از نزديك كه تصاوير الجي رو با اون مقايسه ميكردم كيفيت مطلوبتر و طرحهاي شكيلتري داشت.سامسونگم از ال جي بهتره.امااول همه سونيه.
کیفیت پایین میاد چون درایور نصب نشده، اگه درایور مانیتور رو نصب کنند کیفیتش به مراتب بالاتر میاد.بله عزیزان 940w کیفیتش عالیه ولی با ورودی vga ولی اگه از ورودی dvi این مانیتور استفاده کنین کیفیتش بسیار پایین میاد
بابا من سوال کردم که داری دی وی آی یا نه !!!!!!!! چرا میزنید . تازه یه جوری صحبت میکنید که انگار خودم ندارم دی وی آی . اصلا احتیاجی به نصب مانیتور هم نیست .
کیفیت dvi این مانیتور پایینه ربطی هم به نصب درایو نداره
بچه ها مانیتورهای ال سی دی جدید الجی رو که تلویزیون تبلیغ میکنه و تو پایشون یه سوراخ قرمز رنگ هست اسم مدلشون چیه!!!؟؟؟؟
بابا من سوال کردم که داری دی وی آی یا نه !!!!!!!! چرا میزنید . تازه یه جوری صحبت میکنید که انگار خودم ندارم دی وی آی . اصلا احتیاجی به نصب مانیتور هم نیست .کیفیت DVI همه مانیتورها تا درایورش رو نصب نکنید پایینه. حالا ممکنه مال این مانیتور همیشه پایین باشه ولی موقع استفاده از DVI باید درایور رو نصب کنید. توی دفترچه مانیتورتون هم نوشته!کیفیت dvi این مانیتور پایینه ربطی هم به نصب درایو نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)