منم مخالفم در اغلب اون فروم ها هر کی یه چیزی می ذاره 10 تا پست می ده که آقا بیاین از من تشکر کنید.
منم مخالفم در اغلب اون فروم ها هر کی یه چیزی می ذاره 10 تا پست می ده که آقا بیاین از من تشکر کنید.
با سلام!
1- اين بحث خيلي مطرح شده و حتما دليلي داره كه مديران نمي ذارن ديگه!
2- من هم مخالفم!
3- بريد و در انجمن هايي كه اين دكمه رو دارن ببينيد، در اغلب اونها يه نفر دكمه تشكر رو مي زنه و زيرش هم يه پست مي زنه كه خيلي ممنون + خيلي ها فكر مي كنن كه اگر تعداد تشكر كردنشون ( يعني اگر زياد دكمه تشكر رو بزنن ) از شان و مقامشون مياد پايين و به همين خاطر از اين دكمه استفاده نمي كنن و پست تشكر مي دن + وقتي مثلا يه نفر چند تا پست خوب در يك تاپيك مي زنه، هيچكس نمياد براي همش دكمه تشكر بزنه، بلكه يه پست تشكر مي ده!
پس نتيجه مي گيريم كه چيز بدرد بخوري نيست!
( البته اين نظر شخصيه منه! )
خیل خب من قانع شدم!
مثل اینکه چیز بدرد بخوری نیست.
ممنون که نظر دادید
به نظر منم به همین شیوه بهتره ....
اونجوری همه دعوا و بحث میکنن سر 2 تا تشکر بیشتر .........
بابک جان سیاست تیم مدیریت دکمه تشکر نبوده و بچه ها هم فکر بدونند چون قبلا هم مطرح شده اما :
اما دکمه تشکر ممکنه آمار پست های انجمن را کمی کم کنه اما کیفیت انجمن را بالا می برد چون پست های زائد کم میشه و کسانی که تشکر میشه ازشون در پست هایی که زدند تشویق می شوند ...
پست تشکر قبول کنید دیگه با وجود هک تشکر نیازی نیست ...
موفق باشید![]()
موافقم![]()
كاملا موافقم.با سلام!
1- اين بحث خيلي مطرح شده و حتما دليلي داره كه مديران نمي ذارن ديگه!
2- من هم مخالفم!
3- بريد و در انجمن هايي كه اين دكمه رو دارن ببينيد، در اغلب اونها يه نفر دكمه تشكر رو مي زنه و زيرش هم يه پست مي زنه كه خيلي ممنون + خيلي ها فكر مي كنن كه اگر تعداد تشكر كردنشون ( يعني اگر زياد دكمه تشكر رو بزنن ) از شان و مقامشون مياد پايين و به همين خاطر از اين دكمه استفاده نمي كنن و پست تشكر مي دن + وقتي مثلا يه نفر چند تا پست خوب در يك تاپيك مي زنه، هيچكس نمياد براي همش دكمه تشكر بزنه، بلكه يه پست تشكر مي ده!
پس نتيجه مي گيريم كه چيز بدرد بخوري نيست!
( البته اين نظر شخصيه منه! )
نظر منم همينه.
به نظر من بودنش مفيد تر از نبودنش هست !
سلام
مطمئنا اگه چیزی برای انجمن نیاز محسوب بشه حتما اضافه خواهد شد
من این تاپیک رو قفل میکنم چون قبلا در موردش بحث شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)