تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: کمک فوری برای خرید یک N70 Me

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من 5700 رو پيشنهاد ميكنم
    خيلي امكانات نيبت به ن70 ام اي داره

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5700 به جز wlan و دوربين 5 مگاپيكسل ،‌ چيزي از ان95 كم نداره

داره خودمونی میشه persianhamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

14

خوب من هنوز ان70 موزیکال این عزیز دل و این زیبای سیاه رو در کنار 5700 دارم.از مزیتهاش نسبت به ان70 معمولی اینه که:تاریخ ریلیز ان70 موزیکال سه ماهه ی اخر 2006 هست در حالی که مدل معمولی اواسط 2005 ریلیز شده.این خودش برای بعضیها مزیته.مزیت دوم:داشتن رم یک گیگ در جعبه و قابلیت ساپورت 2 گیگ رم و قابلیت تعویض سریع مموری کارت.ان70 معمولی اگه رم بیشتر از 512 مگابایت مینداختی سرش وارد موزیک پلیر نمیشد و سرعتش افت میکرد.مزیت سوم:داشتن سرعت بیشتر بدلیل وجود فریم ویر جدید رفع بسیاری از مشکلات فریم ویر قبلی.مزیت چهارم رنگ مشکی یکدست.مزیت پنجم:داشتن هندزفری 2تیکه.یعنی هندزفری+ریموت کنترل:انصافا هندزفری ان 70 موزیکال وحشتناک عالیه.مزیت هزارم:برای اولین بار یه ان70 میگیری دستت که خز نیست.چون ان70 موزیکال یکدست سیه هست ولی ان70 معمولی سیاه یکدست نداره.انصافا اونموقع که ان70 موزیکال دستم بود هر کس گوشی رو میدید میرفت تو کف قیف هی زیبا و سیاهش.فکرشو بکن رم سیاه هندزفری سیاه ریموت کنترل سیاه +یک دست لباس سیاه!!چه کلاسی داره!!!مزیت بعدی ان70 موزیکال نسبت به ان70 معمولی این هست که من تا اونجا که میدونم هنوز مدل المانی یا چینی و یا حتی تقلبی ان70 موزیکال نیومده........دوست خوبم من همه ی اینها رو گفتم ولی به به عنوان یک دوست بهت میگم که اگر دوست داری با بقیه از لحاظ سرعت و صدا و حتی کیفیت عکس کل بندازی موفق نخواهی شد ولی در زیبایی گوشی برنده میشی.پس اگر برای شما ممکنه کمی بودجه ی مالیتو بیشتر کن یه دونه ان73 موزیکال خوش تیپ بخر.در ضمن در مورد 5700 باید بگم که مثل اینکه سری جدید این گوشی مشکلاتی داره(دقیقا مثل ان73 های معمولی).اگر 5700 میخواهی بخری بهتره که حواستو بدی مجارستانی اصل باشه و همچنین از مغازه ای بخری که کمتر جنس میاره یعنی کمتر جنس میفروشه و احتمالا سری اول 5700 و گوشیهای دیگه ای رو که سری قبلیشون بهتر بودن رو داره!امیدوارم راهنمایی مفیدی کرده باشم.در ضمن اگر گوشی رو برای دوربین میخوهی برو یه دوربین دیجیتالی سبک و خوب و کم حجم بخر.به نظر من اگر به عکاسی علاقه داری هیچ وقت روی دوربین گوشیها (حتی ان95 )حساب نکن چون تا حالا فکر کردی چرا توی تمام گوشیها با افزایش مگاپیکسل دوربین حجم گوشی بیشتر میشه ولی توی ان95 چنین اتفاقی رخ نداده.؟؟؟!!!یکی از دوستان در این مورد توضیح مفصلی داد ولی من هیچی حالیم نشد تنها چیزی که از حرفاش فهمیدم این بود:کیفیت 5 مگاپیکسلی دوربین ان95 به کیفیت 3 مگاپیکسلی یک دوربین دیجیتالی که مخصوص عکس برداری هست نمیرسه.....تمام این پست طبق تجربیات و شنیده های خودم بود....خواهشا دوستانی که نظرات دیگه ای دارند persianhamid جان رو راهنمایی کنند.نظرات مختلف هست پس خواهشا به نظر دیگران احترام بزارید و موضوع رو به بحث و جدل نکشونید.خواهشا دوستان دیگه هم تجربیات و نظرات خودشون رو بیان کنند..........قربان شما امین
    بابا ایول عجب توضیحی دادی بابا دمت گرم والا من هم خودم مجذوب زیبایش شدم حالا یک سوا دیگه اگه الان گوشی نداشتی و میخواستی بخری N70 me مگرفتی یا 5700 خیلی سول میکنم اره ببخشید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

14

من 5700 رو پيشنهاد ميكنم
    خيلي امكانات نيبت به ن70 ام اي داره
    اخه چرا مگه N70 me چه مشکلی داره من خیلی دوستش دارمم ولی الان دچار شک و تردید شدم خدایاااااااا

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

14

5700 به جز wlan و دوربين 5 مگاپيكسل ،‌ چيزي از ان95 كم نداره
    نمیدونم خفن توی دو راهی گیر کردم هیج جور هم قانع نمیشم که N70 me را با 5700 عوض کنم نمیدونم چرا

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

حمید جان اگه جدید بودن رو دوست داری و خیلی دوست داری با تکنولوزی بری جلو برو 5700 بگیر.اما اگه یه گوشی محکم میخواهی که طراحی کلاسیک داره و از تمام امکانات گوشیها حداقلشون رو داه(یعنی دوربین 2 مگاپیکسل داره ولی فکوس نداره سیمبین سری 60 داره ولی ورزن 3 نیست بلوتوث ورزن2 داره ولی a2dp نداره)برو ان 70 موزیکال بگیر حالشو ببر.هر کس سلیقه ای داره.من خودم توی این شرایطی که شما دارید به دلیل سلیقه ام که دوست دارم همزمان با تکنولوزی باشه یا 5700 میگرفتم یا ان73 موزیکال.این سلیقه ای هست .در ضمن میتونی نظرسنجی راه بندازی و از بقیه ی کاربران سوال کنی که ان70 موزیکال بخری یا 5700؟؟به نظر من به سلیقه ی شما ان70 موزیکال یا ان73 موزیکال بیشتر میاد.
    Last edited by rainysky50; 05-08-2007 at 14:34.

داره خودمونی میشه solosara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من n70 me رو پیشنهاد می کنم !! خودم تقریبا 1 ماهه خریدم و ازش راضیم !!! فقط یه بار خورد تو ذوقم !!! دوشتم یه n70 معمولی رو برداشته بود قاب تمام مشکی انداخته بود بهش و تازه رنگ کلیدهاش رفته بود !!!! خیلی حالم گرفته شد !!! ولی واقعا n70 me گوشیه خوب و محکمیه !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

14

من n70 me رو پیشنهاد می کنم !! خودم تقریبا 1 ماهه خریدم و ازش راضیم !!! فقط یه بار خورد تو ذوقم !!! دوشتم یه n70 معمولی رو برداشته بود قاب تمام مشکی انداخته بود بهش و تازه رنگ کلیدهاش رفته بود !!!! خیلی حالم گرفته شد !!! ولی واقعا n70 me گوشیه خوب و محکمیه !!!
    اخیش یکی بلاخره اومد از N70 تعریف کرد من هم به این نتیجه رسیدم که بلاخره N70 بخرم

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

بخر مباركت باشه
    آدم بايد به حرف دلش گوش كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mg74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5700 خوبه توپه نازه شیکه ..........

بگیر حالشو ببر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •