من 5700 رو پيشنهاد ميكنم
خيلي امكانات نيبت به ن70 ام اي داره
من 5700 رو پيشنهاد ميكنم
خيلي امكانات نيبت به ن70 ام اي داره
5700 به جز wlan و دوربين 5 مگاپيكسل ، چيزي از ان95 كم نداره
بابا ایول عجب توضیحی دادی بابا دمت گرموالا من هم خودم مجذوب زیبایش شدم
حالا یک سوا دیگه اگه الان گوشی نداشتی و میخواستی بخری N70 me مگرفتی یا 5700 خیلی سول میکنم اره ببخشید
![]()
اخه چرا مگه N70 me چه مشکلی داره من خیلی دوستش دارممولی الان دچار شک و تردید شدم خدایاااااااا
نمیدونم خفن توی دو راهی گیر کردم هیج جور هم قانع نمیشم که N70 me را با 5700 عوض کنم نمیدونم چرا![]()
حمید جان اگه جدید بودن رو دوست داری و خیلی دوست داری با تکنولوزی بری جلو برو 5700 بگیر.اما اگه یه گوشی محکم میخواهی که طراحی کلاسیک داره و از تمام امکانات گوشیها حداقلشون رو داه(یعنی دوربین 2 مگاپیکسل داره ولی فکوس نداره سیمبین سری 60 داره ولی ورزن 3 نیست بلوتوث ورزن2 داره ولی a2dp نداره)برو ان 70 موزیکال بگیر حالشو ببر.هر کس سلیقه ای داره.من خودم توی این شرایطی که شما دارید به دلیل سلیقه ام که دوست دارم همزمان با تکنولوزی باشه یا 5700 میگرفتم یا ان73 موزیکال.این سلیقه ای هست .در ضمن میتونی نظرسنجی راه بندازی و از بقیه ی کاربران سوال کنی که ان70 موزیکال بخری یا 5700؟؟به نظر من به سلیقه ی شما ان70 موزیکال یا ان73 موزیکال بیشتر میاد.
Last edited by rainysky50; 05-08-2007 at 14:34.
من n70 me رو پیشنهاد می کنم !! خودم تقریبا 1 ماهه خریدم و ازش راضیم !!! فقط یه بار خورد تو ذوقم !!! دوشتم یه n70 معمولی رو برداشته بود قاب تمام مشکی انداخته بود بهش و تازه رنگ کلیدهاش رفته بود !!!! خیلی حالم گرفته شد !!! ولی واقعا n70 me گوشیه خوب و محکمیه !!!
اخیش یکی بلاخره اومد از N70 تعریف کرد من هم به این نتیجه رسیدم که بلاخره N70 بخرم
بخر مباركت باشه
آدم بايد به حرف دلش گوش كنه
![]()
5700 خوبه توپه نازه شیکه ..........
بگیر حالشو ببر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)