سلام
I-mate پاکت نیست
عزیز I-MATE یکی از بهترین گوشیهای پاکت هست
سلام
I-mate پاکت نیست
عزیز I-MATE یکی از بهترین گوشیهای پاکت هست
عزیز با این حرفی که زدی قطعا نمیدونی پاکت پی سی معنیش چیه.البته قصدم فقط راهنمایی هست.البته من هم اطلاعاتم ناقصه.ولی اگه اشتباه نکنم به تمام گوشی های که ویندوز موبایل دارن پاکت پی سی میگن
به نظر من این دو گوشی(imate JAM IN و Qtek S200) فرقی با هم ندارن.تنها فرقشون شرکت سازندش هست که imate بیشتر اسم در کرده و Qtek هم نسبتا معروفه.
قیمتش هم تقریبا 430 هستش.که از Jam In یه 50 تومنی ارزون تره
با با به خدا شوخي كردم ديگه ان قدر هم سرم ميشه . اصلا ( آدم دروغ گو ) شما كه باور نميكنين............مي خواستم بفهمونم كه هيچ فرقي ندارن.
بلا خره چي كار كنم كسي كيوتك داره ؟
دوستم ميگه touch اون زود خراب ميشه.درسته ؟
حتما بايد با صفحه كار كني يا با دكمه هاش هم ميشه؟
كيبورد بهش وصل ميشه؟
Last edited by p30world user; 05-08-2007 at 20:23.
عزیز جان شلوغش نکن , فقط گوشیه خوبیه , بهترین PPC نیست , چون عیب و ایراد زیاد داره .
نظر من بیشتر روی I750 سامسونگ بود ( الحق با پردازنده 455 مگا هرتزی , سری تو سرا داره )
ولی Everex ٍ900 با پردازنده سامسونگ با سرعت 500 مگا هرتز و ساپورت نرم افزاری قوی , متاسفانه خیلی ضعیف تشریف داره .
یه نکته جالب در مورد سه برند معروف گوشی آیمیت - کیوتک و O2 : طراحی هر سه تا رو یک شرکت انجام میده . با یه ذره تحقیق میبینی خیلی از طرحاشون عینا شبیه همدیگه است .
دوستان سلام
آره طراحی اونا رو شرکت htc که فکر کنم تایوانی باشه انجام می ده تازه خیلی از طرح ها رو نمی ده اونا برند کنن که معمولا بهتر هم هستن مثل advantage7500 که دوربین 3 مگا داره با صفحه نمایش عالی 5 اینچی البته برا پاکت ها دوربین مهم نیست و یه مدل خوب دیگه به نام shift با دوربین 1.2 و صفحه نمایش 7 اینچ
v1.05کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدs60v2
دوستان من منتظر راهنمایی شما هستم ................
آقا کمککککککککککککککککککککککک ککک کسی جواب منو نمیده ؟
Last edited by p30world user; 06-08-2007 at 21:21.
برنامه بالایی که گداشتم به نظر من بهترین برنامه است.
اینم v3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
v1.05
خواهشا یکی کمکم کنه.
سلام به دوستان عزيز من يك ايميت جمين دارم كه 6ماه كار كرده و تميز است و هيچ عيبي هم تا حالا ازش نديدم به علت نياز به پول قصد دارم اين گوشي را بفروشم اگر كسي خواهان بود برام پيام خصوصي بذاره
اگه ترجيحا از شيراز يا بوشهر مشتري باشه بهتره....منتظرم در مور د قيمت هم به علت نياز شديد به پول حاضرم زير قيمت بدم ضمنا همه امكاناتش كامله يه مموري 2گيگ Sd هم روش هست.
دوست عزیز اگر ppc خواستی به نظر من همان qteks200 انتخاب خوبی است.
ولی بدان شماره گیری با ppc به راحتی موبایل نیست ( به دلیل صفحه تاچ اسکرین)
و معمولا باید دودستی کار کنید.
دوستان سلام
ایمان جان فکر فروختن گوشیتو تو بوشهر نکن هیچکس نمی خره منظورم همه ppc ها هستش چون اصلا امکان استفاده از خیلی از امکاناتشون نیست من خودم می خواستم بخرم پشیمون شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)