كامپوتر يه بنده خدايى اين مشكل رو داشت، وقتى دقت كردم ديدم كيبورد اين بابا Usb هست و سيستم، موقع بالا اومدن اون رو نمىشناسه! (البته تو ويندوز مشكلى نداشت.)
با استفاده از يه تبديل Usb به Ps/2 مشكل مرتفع گرديد!
كامپوتر يه بنده خدايى اين مشكل رو داشت، وقتى دقت كردم ديدم كيبورد اين بابا Usb هست و سيستم، موقع بالا اومدن اون رو نمىشناسه! (البته تو ويندوز مشكلى نداشت.)
با استفاده از يه تبديل Usb به Ps/2 مشكل مرتفع گرديد!
Last edited by Balrog; 03-08-2007 at 15:51.
saviss:
USB هست
TEC :
می شه دقیقتر توضیح بدی .....
balrog:
خودم هم همین فکر را می کردم اما دلیلش رو نمی دونم ! (باید برم یه تبدیل بخرم و امتحان کنم)
از همتون ممنونم![]()
بچه ها من چی کار کنم ....
صفحه کلیدم رو ببرم گارانتی ؟ ...... آخه من هر چی گشتم تبدیل USB to PS2 رو گیر نیاوردم .....
فعلا يه كيبورد Ps/2 از يكى بگير تست كن ببين جواب مىده يا نه.
خب حالا بعدازنصب درایورUSBمین بوردتون ریست کنین وبا کی بردجدیدتون راحت بیاین بالا
دوست عزيزم براي نصب ويندوز از شما ميخواد كه كليد f8 رو فشار بديد.اما وقتي ميزنيد نميشه.خوب يه كليد
روي كيبوردتون هست كه اگه اونو فشار بديد كليدهاي f1 تا بf12 ازاد ميشن.دقت كنيد الان نشونه فعال بودن قفل f ها اينه كه يه چراغ روي كيبوردتون روشنه.يه كم اون كليدهاي بالاي كيبورد (احتمالا 90%) هست فشار بديد تا اون قفل f ها ازاد بشه.موفق باشيد.
saviss:
من یه صفحه کلید ps2 از یه نفر گرفتم و به کامپیوترم وصل کردم و مشکلی نداشت .....
من نمی تونم هر دفعه برای نصب ویندوز از یه نفر صفحه کلید بگیرم ....
capitan black:
در مورد اون دکمه اطلاع دارم و می دونم.....
در اون قسمت اصلا (dos) اصلا صفحه کلید رو نمی شناسه ...
من کامپیوترم رو بردم پیش کسی که ازش خریدم و اون امتحان کرد و هیچ مشکلی نداشت .....
قرار شد یه تبدیل برای من جور کنه تا ببینم چی می شه ....
از همه ممنونم
اینوکه درست میگید شما
اما......ببینم مدل مینتون چی هست؟
میشه بنویسید اینجا؟بعضی از مین بردها اینجورین
ممکنه خودش ازاول نتونه USBرو بشناسه.....اگه اینجورباشه احتمالش هست با آپدیت بایوس مشکلتون حل بشه
یعنی خودش با کیبرد USBتونست مشکلتونو حل کنه؟یا اینکه با Ps2انجامش دادمن کامپیوترم رو بردم پیش کسی که ازش خریدم و اون امتحان کرد و هیچ مشکلی نداشت .....
قرار شد یه تبدیل برای من جور کنه تا ببینم چی می شه ....
من فقط می دونم که shattel هست و 2 سال پیش گرفتم ولی خداییش آخرشه ...حتی یک بار کامپیوترم هنگ نکرد .....
در مورد سوال دوم هم باید بگم : من صفحه کلید رو بردم پیش طرف و اون روی سیستمش امتحان کرد و مشکلی نداشت ......
باز هم ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)