مناجات خمس العشر که برای عزیزان در سه قسمت آپلود کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مناجات خمس العشر که برای عزیزان در سه قسمت آپلود کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو ست عزیز اولا ممنون از این تاپیک خیلی خوبت
دوما اگه میشه اینا رو یه جای دیگه اپلود کن
دوست خوب اینجا فکر کنم خیلی خوب باشه و دانلود میشه من همه فایلهام رو اینجا آپلود میکنم
صفحه اول گزاشتم![]()
آقا دمت گرم خيلی توپه
همینجوری ادامه بده
مشکل من هم حل شد(برا دانلود کردنشون)
سلام
اين برنامه ي دعاي ندبه ي جاوا هستش كه با صداي زيباي استاد فرهمند آماده شده . به جرأت مي تونم بگم اگر بهترين دعاي استاد فرهمند نباشه يكي از بهتريناشه .
براي نصب روي گوشي فايل زيپ رو دانلود كنيد و بعد فايل جار رو از درون اون خارج كرده و به گوشي منتقل كنيد.
ولي لازمه چند تا تذكر رو در مورد اين دعا بدم:
به خاطر حجم بالاي دعا مجبور شدم يه مقدار صدا رو تند كنم البته نه خيلي زياد .
چون حجم فايل صوتي بالاست در نتيجه حجم برنامه رو زياد كرده براي همين ممكنه در برخي قسمت هاي دعا برنامه گير كنه و حدود 7 ثانيه در همون حالت بمونه و صفحه بالا و پايين نره ولي بعدش دوباره به حالت عادي بر ميگرده به همين خاطر براي استفاده از دعا با صدا بايد اين مورد رو تحمل كنيد و به بزرگي خودتون ببخشيد.
البته اگر فايل صوتي رو حذف كنيد ديگه اين مشكل پيش نمي ياد ولي همونطور كه گفتم فوق العاده زيباست .
در هر صورت به قول قديمي ها ، هركه طاووس خواهد جور هندوستان كشد.
التماس دعا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
boy iran خیلی خیلی ممنونم.بازم از این ادعیه ها دارید تو رو خدا بزارید تا ما هم استفاده کنیم...
خیلی خیلی ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)