من اونجایی گیر کردم که باید یه باتری رو شارژ کرد و یه جا میرم یه کاری میکنم بعد میگه انرژی بیش از حد وارد شده کمکم کنید...تو رو خدا![]()
من اونجایی گیر کردم که باید یه باتری رو شارژ کرد و یه جا میرم یه کاری میکنم بعد میگه انرژی بیش از حد وارد شده کمکم کنید...تو رو خدا![]()
من اینو شونصد بار تموم کردم اینی که تو می گی ندیدم ؟ با طری شارژنمی کنه که ؟
منم اين بازي رو هم مال ژلي استيشن رو بازي كردم هم مال كامپيوتر جفتش هم دقيقا مثل هم هستن تا اخرشون هم رفتم
ولي ايني كه تو ميگي نديدم دقيقا توضيح بده كجاي مرحله هستي
با عرض سلام.در بازي Dino crisis 2 بازي با مرد اغاز ميشود و بعد از مد تي مرد در يك اتاق گير ميافتد واز همكار
خود كه زن است كمك ميخواهد. واز انجا بازي با شخصيت زن ادامه مي يابد.زن بعد از طي مراحلي به يك اتاق
ميرسد وبعد از خارخ شدن از انجا چند نفر به او تير اندازي ميكنند وفرار ميكنند.اما هنگاو فرار زن يكي از انهارا
هنگام سقوط به دره ميگيرد و متوجه ميشود كه او دختر است ولي دختر حرف نميزند وزن هم او را با دستبند
به جايي در همان اتق ميبندد. اما از اينجا به بعد من هيچ راهي نمي يابم كه بازي زا ادامه دهم.
اطفا اگر ميدانيد مرا راهنمايي كنيد .با تشكر.
میخواستم بدونم تو جزیره دوم چطور باید رفت همونی که یه آسانسور بالا داره یه در اصلی پایین؟ مرسی
درسته برای جواب دیر شده ولی می گم برای اونا که بیدا میان
تو جزیره قبل اون وقتی راه رو تا آخرش میری یه جایی میرسی پرنده ها میان کنار یه در یه آدمی کنار تانکر مرده از رو اون یه کارت هت باید برداری .
راستی وقتی اینو دارم مینویسم 803 روزه تو این تاپیک چیزی نوشته نشده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)