منم به Microsoft راي دادم
![]()
منم به Microsoft راي دادم
![]()
مقایسه چند چیز که از یه سنخ نیستن اشتباست!
مایکروسافت کجا Adobe کجا!
سلام تعجب میکنم مایکروسافت رای زیاد اورده .احتمالا از امنیت ویندوز آن راضی هستین که ماهی یک بار ویندوز میریزین .مشگلی نیست از همه متشکر.
با mohammadkh عزيز موافقم بايد بين چند تا كمپاني بزرگ كه مثلا در زمينه برنامه هاي گرافيكي محصول توليد ميكنن راي گيري بشه تا معلوم بشه كدوم محبوبتر هست و محصول بهتري داره.نوشته شده توسط mohammadkh
من هم به Symantec راي دادم چون خيلي قبولش دارم و مايكروسافت هم با اين هم ادعا درپيت ترين هست.
من به خاطر مسائل جانبی به مایکروسافت رای دادم !
الان چند وقته هر هفته یه برنامه جدید و البته جالب ازش دانلود میکنم ! ( یعنی مایکروسافت ارائه میده ، )
Adobe هم محصولات بسیار بسیار خوبی داره و شرکت بزرگی هستش ولی به نظر من میخواد با مایکروسافت رقابت کنه و یه جوری باهاش چشم و هم چشمی داره ! نمونش بعد از اینکه مایکروسافت خبره تولید برنامه گرافیکیش رو داد ، آدوبی رفت شرکت ماکرومدیا رو خرید !
بعدش در حق مایکروسافت داره نامردی میشه ! همه میگن درهپیته ! پس چرا از تمام محصولاتش دارین استفاده میکنید ؟
هر چی باشه از ساله 95 تا حالا محبوب ترین سیستم عامل و نرم افزار ها در دست این شرکت بوده !
AveCina جان درسته ما از محصولات ماکروسافت استفاده می کنیم دلیلشم اینه که بیشتر برنامه ها تحت ویندوز هست و ما رو روز اول نشوندن پای ویندوز !
به نظر من همه شرکت های نظر سنجی از ماکروسافت بهتر هستن !
ولی یه چیزی هست : خیلی ها نمی دونن ویندوز چیه ! اگه برین جزئیات آپدیت هاشو بخونین اونوقت می فهمین چه ویندوزی ما داریم استفاده می کنیم !
ولی کلا خیلی برام جالبه که انقدر رای آورده !
Microsoft is My Fave Company
به هزار و يك دليل
amir_p30 جان یه چند تایی نام ببر ببینیم ! شاید ما هم اومد قاطی اون بیل !
سلام دوستان همین ویندوز که داده بسه تازه در امر برنامه نویسی اگه دقت کنید زبان C++ واسه کجاست؟ و .! بد C# رو با کامل پر رویی داده میگه مایکروسافت یعنی دودر زده به زور .باحاله شما اگه سی کار کرده باشید میفهمین که تمامی دستورت واسه ببرلندسی هست ولی فقط کمی امنیت جاوا رو زده توش میگه واسه ما هست ...
چی داده که همه بگن خدا عمرت بده تازه این ویندوز هم که داده دیگه میگه اگه اصل باشه میزارم update کنی یعنی اینم پولی هست حالا ایران قانون کپی نداره و گر نه همین رو خداد تومن میگیره ،الان ویستا هم که میخواد بیاد کلی گفته توپه حالا شما ببینین که تا 1 سال چقدر مشگل داره آیا flash mx -free hand -dreamweaver mx-photoshop- اینا هم همینطوری هست؟ باید 3 سرویس پک نصب کنید تا مثل آدم بشه .تازه بازی هم میده مایکروسافت جالبه ،کم مونده max payne هم بده ...
:mrgreen:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)