دوست عزیز اگر واقعا چنین هدفی دارید!!! باید بگویم که پس از یادگیری مبانی فرانت پیج حتما زبان های استاتیک و HTML را بیاموزید تا پیشرفت کنید
در این مورد (به نظر من) هیچ چیز به اندازه کتاب های منتشر شده در بازار( به ویژه انتشارات دیباگران) مفید نیست!!!![]()
دوست عزیز اگر واقعا چنین هدفی دارید!!! باید بگویم که پس از یادگیری مبانی فرانت پیج حتما زبان های استاتیک و HTML را بیاموزید تا پیشرفت کنید
در این مورد (به نظر من) هیچ چیز به اندازه کتاب های منتشر شده در بازار( به ویژه انتشارات دیباگران) مفید نیست!!!![]()
دوست عزیز hosseintdk775 من واقعا از بابت کمکتون سپاسگذارم سایتی که در اختیارم گذاشتید بی نهایت ساده و روان مسائل رو توضیح داده و بسیار بیان شیرینی داره
خواهشی که دارم اگه از این دسته سایتها بازهم در اختیار دارید از بنده و دوستان دیگر دریغ نکنید . در هر زمینه ای از کامپیوتر باشه ما بسار مشتاقیم و بی نهایت سپاسگذار.
منتظر جوابتون هستم
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
لطف داريد دوست عزيز. من كاري نكردم.
انشاءالله اگر سايت مفيدي ببينم حتما اينجا هم مي گذارم.
به لینه موجود در امضایه بنده هم یه سر بزنید بد نمیبینید...![]()
شما برای راه اندازی سایت باید یک سری مقدمات هم بدونی!
1- هر سایت دارای یک صفحه اصلی هست که در سرور های مختلف فرق میکنه اما اکثرا:
index.html
هست. یعنی وقتی سایت باز میشه اولین صفحه اون هست که به بیننده نشون داده می شه.
2- شما در فرانت پیج می تونی از منوی
File>New
بعد هم انتخاب گزینه one web page
شروع کنید.
البته من سایت با فرانت پیج زیاد طراحی کردم. این برنامه اگر با برنامه های دیگر استفاده بشه خیلی سایت رو قدرت می ده.
یک نمونه از کارهای من این هست(سایت دانشگاه پیام نور شهریار- بنده وبمستر اونجا هستم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyvala
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)