والا من فقط ياهو مسنجر رو آپديت كردم.نمي ونستم ياهو تولبار هم موقع آپديت نصب مي شه.
والا من فقط ياهو مسنجر رو آپديت كردم.نمي ونستم ياهو تولبار هم موقع آپديت نصب مي شه.
والا من فقط ياهو مسنجر رو آپديت كردم.نمي دونستم ياهو تولبار هم موقع آپديت نصب مي شه.
يه تاپيك داشتيم كه سجاد شريفيان عزيز باز كرده بود درباره اينكه اين ياهوي جديد RAM رو ميخوره حالا من فكر مي كنم مشكل همون هست و اين ياهو جديد هم سرعت اينترنت رو كم ميكنه هم سرعت خود سيستم.
اولي در حالت معمولي Off Line هست
و دومي حالت Log In
![]()
تفاوتها رو ببينيد مخ آدم ميتركه!!! :shock:
منم اين مشكل رو داشتم ! رفتم توي IE > Tools > Manage add-ons زدم جفت dll هاي ياهو رو Disable كردم !
hatef_4541 جان بعد چي شد ؟؟
اتفاقي نيوفتاد ؟؟
من كه خيلي خوشم از ياهو مسنجر نمي آيد از ام اس ان بهتره توي دنياام اي ان مينجر اوله ولي حيف كه گزينه چت نداره
سلام!! آره قبلا در این باره کلی بحث شده بود!! ولی بازم به نتیجه ای نرسیدم (خودم) واسه همینم رفتم UnInstall کردم یاهوی جدید رو و الآن هم دارم با نسخه 6 کار میکنم و اصلا هم ناراحت نیستم! چون به نظرم نداشتن اون یک سری امکانات جزئی که یاهو تو نسخه جدیدش ارائه داده اصلا نمی ارزه به این آدم اینهمه از فضای RAM رو بخواد Miss کنه!!
یا علی.
مهران جان سلامنوشته شده توسط dash_mehran
توصيه مي كنم كه هيچوقت از طريق آپديت ورژن جديد ياهو رو نصب نكني. بلكه فايل setup اصليش كه حدود 8 مگابايت هست رو دانلود و نصب كن.
تازه اينطوري اگه ويندوز جديد بريزي ديگه نياز نداري به اينترنت وصل بشي و دوباره اون آپديت رو دانلود كني بلكه همين فايل 8 مگي رو داري و به راحتي نصب مي كني.
كسي جواب مارو نميده ؟؟ :arrow: :arrow: :arrow:
آرش جان سلام
سؤالت چي بود داداشي؟ من كه سؤالي نمي بينم كرده باشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)