تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: مشکل هنگام باز کردن هر فایل یا پنجره!

داره خودمونی میشه Nazanin_rose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام دوستان ، مشکلی که دوست عزیزم Snow Winter عنوان کرد مربوط به منه و تا اونجا که می دونم کامپیوترم ویروسی نیست چون از ویروس اسکن قوی استفاده می کنم و تا اونجا هم که یادم میاد این مشکل درست بعد از اینکه من یه نرم افزارو unistall کردم شروع شد ، موقع unistall اون نرم افزار پیغام اومد که برای پاک شدن کامل نرم افزار باید کامپیوترو ریستارت کنی و منم دینای کردم و بعدش این شروع شد بدبختی اینه که اسم اون نرم افزارو هم یادم نمی یاد ولی هیچ ربطی به office نداشت و office من سالم بود ، پنجره ای هم که الان باز میشه درست عین تصویریه که balrog گذاشت با این تفاوت که به جای آکروبات می نویسه آفیس ، البته من الان office رو پاک کردم ولی تغییری ایجاد نشد
    Last edited by Nazanin_rose; 04-08-2007 at 01:40.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

اين Windows Installer گاهى اوقات قاطى مى‌كنه و حسابى اعصاب آدم رو خورد مى‌كنه...

همون طور كه قبلا گفتم و Farahmand Farshidy هم مفصل توضيح داد، بايد اون فايلى كه مى‌خواد رو پيدا كنى و مسيرش رو بهش بدى.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اين Windows Installer گاهى اوقات قاطى مى‌كنه و حسابى اعصاب آدم رو خورد مى‌كنه...

همون طور كه قبلا گفتم و Farahmand Farshidy هم مفصل توضيح داد، بايد اون فايلى كه مى‌خواد رو پيدا كنى و مسيرش رو بهش بدى.

مرسی دوست عزیز ولی من فایل مورد نظرشو ندارم و مربوط به فایل های ویندوزمه ، اما مشکلم رفع شد چون از تو قسمت کنترل پنل رفتم پاکش کردم ولی یه مشکل اساسی تر حالا تهدیدم می کنه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

جدیدا هروقت کانکت میشم بعد یه مدت کامپیوترم هنگ می کنه و تنها راهش ریستارت کردنه ولی بعدش که بالا میام می بینم مدمم پریده و هرکاری می کنم نصب نمی شه مگه شانسی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Captain Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

سلام
    بهترین راه حل تو اینجور مواقع system restore هست.
    سیستم رو برگردونید به قبل از unistall اون برنامه. در ضمن ممکنه کار یه برنامه spy باشه. من با اینکه nod 32 دارم اما anti spy نداشتم. یه مدت دیدم سرعتم اومده پایین که علتش وجود spy بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

متاسفانه من خيلى وقت پيش System Restoreام رو Turn Off كردم!

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

من دو سه تا راه حل دیگه به ذهنم میرسه، به نظر من علت اجرا شدن همچین برنامه ای سه چیز میتونه باشه:
    1- توی start up ویندوز نشسته 2- بصورت یک سرویس run میشود. 3- به یک یا چند برنامه دیگه چسبیده.
    در مورد strat up باید به task manager نگاه کنی و پراسس مشکوک رو تشخیص بدی یا اینکه از msconfig استفاده کنی.
    در مورد سرویس ها هم به همین شکل سرویس مشکوک رو باید تشخیص بدی و غیر فعالش کنی.
    اما در مورد علت سوم باید خوب دقت کنی ببینی که بعد از انجام دادن چه کار(هایی) این مورد پیش میاد.

در مورد مشکل جدید Nazanin_rose ؛ این کانکت شدن و بعد هنگ کردن خیلی شبیه عملکرد یه spyware و حتی یه ویروس میمونه، قبلا هم خودم همچین مشکلی داشتم که همونطور که گفتم مشکل از spy بود چون nod32 فقط یه انتی ویروسه و نمیتونست spy ها رو تشخیص بده. مورد من اینطور بود که یه پنجره don't send برای یه فایل سیستمی (دقیقا یادم نیست چی بود) باز میشد و اگه send یا dont send میکردم کامپیوتر هنگ میکرد.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من دو سه تا راه حل دیگه به ذهنم میرسه، به نظر من علت اجرا شدن همچین برنامه ای سه چیز میتونه باشه:
    1- توی start up ویندوز نشسته 2- بصورت یک سرویس run میشود. 3- به یک یا چند برنامه دیگه چسبیده.
    در مورد strat up باید به task manager نگاه کنی و پراسس مشکوک رو تشخیص بدی یا اینکه از msconfig استفاده کنی.
    در مورد سرویس ها هم به همین شکل سرویس مشکوک رو باید تشخیص بدی و غیر فعالش کنی.
    اما در مورد علت سوم باید خوب دقت کنی ببینی که بعد از انجام دادن چه کار(هایی) این مورد پیش میاد.

در مورد مشکل جدید Nazanin_rose ؛ این کانکت شدن و بعد هنگ کردن خیلی شبیه عملکرد یه spyware و حتی یه ویروس میمونه، قبلا هم خودم همچین مشکلی داشتم که همونطور که گفتم مشکل از spy بود چون nod32 فقط یه انتی ویروسه و نمیتونست spy ها رو تشخیص بده. مورد من اینطور بود که یه پنجره don't send برای یه فایل سیستمی (دقیقا یادم نیست چی بود) باز میشد و اگه send یا dont send میکردم کامپیوتر هنگ میکرد.

ممنون دوست عزیز ، ولی کدوم anti Spy از بقیه بهتره ؟ من نمی دونم
    راستی من مشکل قبلی ام رفع شد ولی حالا office ندارم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ، ولی کدوم anti Spy از بقیه بهتره ؟
    یه سرچ بکنی بازم خود ت پیدا میکنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از آنتی ویروست هم مطمئن شو.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •