تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 12 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 113

نام تاپيک: توجه توجه : تفاوت N73 سری جدید و قدیم - حتماً ببینید - تیر خلاص برای اثبات چینی بودن !

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این بحث رنگ بردهای مدار چاپی خدا شاهده خیلی خنده داره
    کسایی که خیلی کم تو باغ الکترونیک و این صحبتا باشن میفهمن من چی میگم !
    )

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

از کی تا حالا چین گوشی با همون کیفیت نوکیا تولید میکنه و اونوقت نوکیا هم بهش اجازه میده.بابا جمع کنید این صحبتها رو.هر گوشی که ارم نوکیا روش نوشته باشه اصلیه.اگر nokla nckia یا یکی از این موارد بود اونوقت اون گوشی تقلبی هست.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آهان چون رنگش سبز کمرنگ بود پس چینیه...گرفتم...یادم نبود رنگ سبز کمرنگ هیچ جای دنیا پیدا نمیشه جز چین.اینم جزو نکات ظریفت بیار...
    آقا من 1 ماهه پیش واسه دوستم N73 خریدم...اوجه همین بحث ها بود...همه میگفتن چینیه، تقلبیه...همش حرف بود...هیییچ مشکلی هم نداره...مثل بنز داره کار میکنه...
    شرکت نوکیا اینقدر بی در و پیکر نیست که اعتبارش رو با تولید گوشیش تو چین از دست بده...
    نه عزیزم. چون رنگش با رنگ n73 های اصلی فرق میکنه جای شک داره.

خوب انشالله که مشکلی هم پیش نیاد.مثل مک لارن کار کنه.

واسه شرکت نوکیا بازار کشورهایی مثل ایران دو زار ارزش نداره. خیالت تخت... مطمئن باش گوشی های هندی و چینی رو که نمیبرن اروپا و امریکا بفروشن. واسه من و توی جهان سومی تولید میکنن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

این بحث رنگ بردهای مدار چاپی خدا شاهده خیلی خنده داره
    کسایی که خیلی کم تو باغ الکترونیک و این صحبتا باشن میفهمن من چی میگم !
    )
    من خیلی زیاد تو خطش هستم. شما اصل موضوع رو گذاشتید کنار و دارید بحث انحرافی میکنید. اینکه رنگ برد سبز کم رنگ تقلبیه منظور نیست. منظور اینه که رنگ برد n73 های قدیمی که اصل فنلاند هستن با n73 های جدید فرق میکنه. ما همگی به این امر واقف هستیم که شرکت نوکیا دیگه بردهای رنگارنگ رو گوشیش نمیزنه. پس مسئله اینه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

از کی تا حالا چین گوشی با همون کیفیت نوکیا تولید میکنه و اونوقت نوکیا هم بهش اجازه میده.بابا جمع کنید این صحبتها رو.هر گوشی که ارم نوکیا روش نوشته باشه اصلیه.اگر nokla nckia یا یکی از این موارد بود اونوقت اون گوشی تقلبی هست.
    عزیز دلم. یکی از شعبه های تولیدی نوکیا تو چین و حتی تو هند هم شعبه داره. پس نوکیای چینی و هندی هم داریم.
    صحبت تقلبی بودن نیست. صحبت چینی بودنه....

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیزم. چون رنگش با رنگ n73 های اصلی فرق میکنه جای شک داره.

خوب انشالله که مشکلی هم پیش نیاد.مثل مک لارن کار کنه.

واسه شرکت نوکیا بازار کشورهایی مثل ایران دو زار ارزش نداره. خیالت تخت... مطمئن باش گوشی های هندی و چینی رو که نمیبرن اروپا و امریکا بفروشن. واسه من و توی جهان سومی تولید میکنن.
    من خیلی زیاد تو خطش هستم. شما اصل موضوع رو گذاشتید کنار و دارید بحث انحرافی میکنید. اینکه رنگ برد سبز کم رنگ تقلبیه منظور نیست. منظور اینه که رنگ برد n73 های قدیمی که اصل فنلاند هستن با n73 های جدید فرق میکنه. ما همگی به این امر واقف هستیم که شرکت نوکیا دیگه بردهای رنگارنگ رو گوشیش نمیزنه. پس مسئله اینه.

عزیز، منم میدونم با این وضعیتی که داریم تو دنیا به هیج ارزش داریم...ولی طبق فرمایشات همین دوستان در تاپیک های خارجی هم بحث بر سر اصلی بودن یا نبودن این گوشی بوده...همین دوستان از فلان فروم مطلب آوردن که بله...تو امریکا هم این بحث هست...به غیر از اینه...نخوردیم نون و گندم..دیدیم دست مردم...اگه بر فرض آمریکا و اروپا نرفته باشیم، تو 4 تا فرومشون که عضو هستیم...خودمو میگم...میبینم اونجا هم هستند کسایی که تازه گوشیه N73 خریده باشن...دنبال نرم افزار هستن...اونا گوشیشون رو از کجا آوردن؟؟؟یا نوکیا واسشون تولید کرده...که طبق مهندسان و مدیران شرکت نوکیا که دست بر قضا تو این سایت هم هستند برملا کردن که نوکیا دیگه این گوشی رو تولید نمیکنه...یا طبق فرمایش دیگر دوستان چین جهانخوار داره این گوشیا رو تولید میکنه...و مردم آمریکا و اروپا هم میخرن و نوکیا هم عین خیالش نیست...

من واقف نیستم که شرکت نوکیا قرارداد خرید برد گوشی هاش با کجاست...و تو اون قرارداد ذکر شده که اون شرکت مستلزم تامین بردهای یکرنگ هست یا نه...ولی چون شما دوستان اطلاع دارید ما رو هم بی نصیب نذارید...مدیر فروش نوکیا، مدیر خط تولید و مدیر امور قرارداد های شرکت نوکیا دارن شناسایی میشن کم کم...

والله هیئت مدیره شرکت نوکیا هم خیلی بعیده از این امور جزئی اطلاع داشته باشه که رنگ برد فلان گوشی چیه...

علاوه بر این...شما دوستان چند مدل از گوشی های نوکیا رو چک کردین تا بفهمین رنگ برد های گوشی های نوکیا در پارتهای تولید مختلف یکسان هست یا نه؟؟؟؟

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیز، منم میدونم با این وضعیتی که داریم تو دنیا به هیج ارزش داریم...ولی طبق فرمایشات همین دوستان در تاپیک های خارجی هم بحث بر سر اصلی بودن یا نبودن این گوشی بوده...همین دوستان از فلان فروم مطلب آوردن که بله...تو امریکا هم این بحث هست...به غیر از اینه...نخوردیم نون و گندم..دیدیم دست مردم...اگه بر فرض آمریکا و اروپا نرفته باشیم، تو 4 تا فرومشون که عضو هستیم...خودمو میگم...میبینم اونجا هم هستند کسایی که تازه گوشیه N73 خریده باشن...دنبال نرم افزار هستن...اونا گوشیشون رو از کجا آوردن؟؟؟یا نوکیا واسشون تولید کرده...که طبق مهندسان و مدیران شرکت نوکیا که دست بر قضا تو این سایت هم هستند برملا کردن که نوکیا دیگه این گوشی رو تولید نمیکنه...یا طبق فرمایش دیگر دوستان چین جهانخوار داره این گوشیا رو تولید میکنه...و مردم آمریکا و اروپا هم میخرن و نوکیا هم عین خیالش نیست...

من واقف نیستم که شرکت نوکیا قرارداد خرید برد گوشی هاش با کجاست...و تو اون قرارداد ذکر شده که اون شرکت مستلزم تامین بردهای یکرنگ هست یا نه...ولی چون شما دوستان اطلاع دارید ما رو هم بی نصیب نذارید...مدیر فروش نوکیا، مدیر خط تولید و مدیر امور قرارداد های شرکت نوکیا دارن شناسایی میشن کم کم...

والله هیئت مدیره شرکت نوکیا هم خیلی بعیده از این امور جزئی اطلاع داشته باشه که رنگ برد فلان گوشی چیه...

علاوه بر این...شما دوستان چند مدل از گوشی های نوکیا رو چک کردین تا بفهمین رنگ برد های گوشی های نوکیا در پارتهای تولید مختلف یکسان هست یا نه؟؟؟؟
    تمام این شبهاتی که برای شما و دیگر دوستان وجود داره ، به دلیل اطلاعات کمه
    دوستان عزیز باید بدونن گوشیهای این کمپانی در حال حاضر تو چندین کشور دنیا ساخته میشه که از جمله اونها چین هست . چین نتنها نوکیا میسازه ، سونی اریکسون ، موتورولا و ...هم میسازه و دارای لیسانس و مجوز ساخت از این کمپانیهاست .
    نکته دیگه ای که باز هم شما نمی دونید اینه که در واقع این پراکندگی کمپانیها در تمام دنیا برای تولید مستقیم این گوشیها در اون مناطق و بازاریابی در همون محدوده جغرافیایی هست که اینکار منافع زیادی برای این شرکتها داره. مثلاً چین به خاورمیانه ، برزیل به آمریکای جنوبی ، کره به کشورهای آسیای شرقی و... گوشی صادر میکنن . ممکنه شما استثنائاتی در این بین ببینید اما اصل قضیه پابرجاست .
    در کل الگوریتمش اینطوریه :

1- طرح اولیه یک گوشی در کمپانی مادر ارائه میشود
    2-گوشی تا زمانی که طرح بعدی آماده تولید بشه در کمپانی مادر برای توزیع کلی و تبلیغ ساخته میشه
    3- ساخت این گوشی به کشورهای صاحب امتیاز سپرده میشود و رجوع به 1

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گوشیهایی که گارانتی های معتبر مثل اتصالات میفروشن هم چینی هست یا فنلاندی ؟

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

نه بابا روش من سکرت نیست که !
    یه برنامه هست برا گوشی ها به نام Bar Coder که بار کد رو می دی بهش و بهت مشخصات می ده.... من گفتم خوب دوستمون تازه می خواد بره گوشی بگیره پس اگر هم برنامه رو میزاشتم بی فایده بود ( صد البته لینک برنامه رو هم ندارم !!)
    خوب حالا من سعی می کنم بفهمم این برنامه چگونه از بار کد ها می فهمه...
    بارکد رو جعبه گوشیم اینه :6417182647895
    به قسمت 7182 توجه کنید..... تو این برنامه نوشته این کد نمایانگر کشور فنلانده... حالا اگه اشتباهه من مقصر نیستم..
    تا بعد.
    Last edited by علیرضا; 01-08-2007 at 23:41.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا من خریدم همین 2 هفته پیش هم خریدم توی سایت هم شناسایی میشه رنگ بردش هم پر رنگه (اگه اشتباه نکنم)!!!!! از 6630 فنلاند هم پررنگ تره... اینم عکسش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by becareful; 02-08-2007 at 00:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •