تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: درخواست کمک برای طراحی یک صفحه اصلی به اسم index.html

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

14 آموزش فرانت پیج

خوب معلوم هست داری پیشرفت می کنی
    فرانت پیش سیستم قوی داره بطوری که شما می تونید همه صفحه ها رو به هم متصل کنی اما بزار از پایه بگم تا راحت تر باشه. بعد به اون مبحث هم می رسیم.
    شما برای ساخت صفحات بعدی هم درست مثل صفحه اول از منوی fileشروع کن بعد صفحه رو که ساختی باید بالاخره به این صفحه اول لینک بشه شما در صفحه اول یک جمله یا کلمه بنویس بعد اون رو با ماوس کامل انتخاب کن (های لایت) و بعد روی اون راست کلیک کن حالا آخرین گزینه راست کلیک یعنی Hyperlink رو کلیک کن تا یک نیم صفحه باز بشه.
    اونجا شما در قسمت address برو و صفحه خودت رو که می خوای لینک بشه رو بزار البته می تونی به راحتی با انتخاب اون لینک بشه.
    توجه: به هیچ عنوان صفحه ای خارج از فولدر اصلی انتخاب نکنید چون موقع آپلود همه صفحه هات باید در یک فولدر باشند!
    در مورد آپلود هم شما نوع سرویست چی هست لینوکس هستی یا ویندوز؟
    البته file manager در اکثر کنترل پنل ها تقریبا یک شکل دارند.
    شما به قسمت file manager سایت برو و برروی دکمه browseکلیک کن البته چند تا دکمه اینطوری هست و بعد صفحه هات اون فولدور ور تک تک انتخاب و روی دکمه uploadکلیک کن تا آپلود بشه
    این ساده ترین نوع آپلود هست و آپلود بهتر باید با برنامه های مثل خود فرانت پیج باشه که واقعا قدرت عجیبی در آپلود داره.
    این هم آموزش تصویری!

عکس بزرگتر برید اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by iranupload; 22-08-2007 at 07:44. دليل: اصلاح لینک

داره خودمونی میشه majid16367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت دریاها

پيش فرض

ممنونم
    من از ویندوز استفاده می کنم ...
    اول اینکه در هاستم front page را notinstaled معرفی کرده . آیا مشکلی نیست ؟
    اما آپلود سنتر را پیدا نکردم . این هم از فایل منیجرم :

Last edited by majid16367; 29-08-2007 at 15:11.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت دریاها

پيش فرض

این هم از Frontpage هاستم
    منتظر راهنمایی شما هستم دوست عزیز ...

Last edited by majid16367; 29-08-2007 at 15:50.

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

یه سایت پیدا می کنی که طراحیش جالب باشه و بعد که فرانت پیج را نصب کرده ، اون سایت را در فرانت پیج ادیت می کند (مثل word ) و اسمش را به index تبدیک کنید و بعد آپلود...
    من سابقه ی چنین کارهایی را زیاد دارم ...
    یکیش این: climax.persiangig.cm

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1- تمام سایت ها از جمله سایت شما یک فولدر ریشه دارند که با نام های مشابه root , www و غیره مشخص می شود. ( الان فولدر ریشه شما همان wwwroot هست) که وظیفه این فولدر این هست که تمام فایل های که شما در اینجا قرار میدین برای بازدید کننده قابل دیدن هست.
    2- الان که من نمونه دموی کنترل پنل شما رو دیدم متوجه شدم که با این کنترل پنل که helm هست نمی شه فایل آپلود کرد اما خوب نگران نباش شما باید یاد بگیری که با فرانت پیج بتوانی آپلود کنی.
    برای این کار درست همون جا که نوشه Front Page: not installedدر کادر زیر اون ایمیل خودت رو که قصد داری بعدن از اون به عنوان دریافت ایمیل از سایت استفاده کنی رو تایپ کن و بعد روی دکمه install کلیک کن تا فرانت پیج اسکتشن نصب بشه.
    خوب وقتی این مرحله تموم شد در فرانت پیج برو و سایتی رو که ساختی رو باز کن و بر روی دکمه publish از بالا کلیک کن. تا کادر مقابل تو ظاهر بشه و در این قسمت یوزر و پسورد سایت رو می خواد که دیگه از این به بعد باید از جایی که خریدی سوال کنی چون با یوزر پنل شما ممکن هست فرق داشته باشه!
    اما صبر کن فرانت پیج تا فایل های مخصوصی رو داخل فولدر نداشته باشه فایل شما رو آپلود نمی کنه ! برای همین از این مرحله به بعد باید یک سایت به معنای واقعی فرانت پیج داشته باشی خوب اول از همه بر روی منوی فایل برو و بعد new حالا در سمت راست که یک پنل باز می شه روی one page web site کلیک کن تا یک صفحه باز بشه در اینجا انواع مختلف سایت ها رو می تونی بسازی که روی همون اولی که نوشته one page web site بزار باشه و روی ok کلیک کن حال سایت خودت رو بساز اینجا فرانت پیج همه چیز از جمله صفحه index.htm رو می سازه!
    حالا مراحل آپلود رو که گفتم شروع کن تا ببینم به کجا می رسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بله ظاهرا به ادمین پی سی ورد بر خورده و امضاء ما رو حذف کرده
    حالا چرا؟
    بله وقتی می بینه که یک سایت آپلود سنتر داره با آپلود سنتر خودش رقابت می کنه باید هم این کار رو انجام بده
    در ضمن پست ها رو هم حتما پاک می کنن!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت دریاها

پيش فرض

ممنونم .. اما هر کاری کردم نشد که فرانتپچیج رو نصب کنم ... چرا ؟

این هم پیغامش : Unable to install FrontPage Extensions. Please try again or contact support

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت دریاها

پيش فرض

ضمنا صفحه ایندکسم هم خیلی ساده هست ... می تونی یه سر بهش بزنی :
    Last edited by majid16367; 02-09-2007 at 15:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این پیغام به شما می گه که برای نصب مشکل دارین
    شما باید به اونجایی که ازش هاست گرفتین زنگ بزنید تا مشکل این رو بر طرف کنند.
    اما خوب شما فعلا چون فرم یا ابزار نمی خوای بکار ببری از ftp می تونی استفاده کنی
    برای این کار هم اول برنامه ای مثل cute ftp و یا ws_ftp رو بگیر
    بعد هم با اون خیلی راحت می تونی آپلود کنی اگر مشکلی داشتی بگو تا راهنمایی کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سایت شما رو هم دیدم خوب اول کاری
    اما وبلاگ خوبی داشتی معلوم هست که می تونی تو سایت هم خوب کار کنی . ای کاش هاست خودت رو روی لینوکس گرفته بودی ! لینوکس خیلی قوی تر هست . ویندوز به درد asp می خوره و بیشتر برای کسی هست که بخواد یه سایت برای برنامه خاصی بنویسه (البته نظرم شخصی هست)
    در ضمن قیمت های لینوکس کمتر هست الان از جایی که گرفتی که می دونم کجاست می تونی ببینی!
    سایت شما رو whoisکردم مشخص شد.
    البته من خودم نمایندگی هاست و دامین دارم و برای دوستان نزدیک هاست می فروشم البته به خاطر اینکه نمی تونم شرکت بزنم.
    خوب برنامه cute ftp رو می تونی از اینجا بگیری
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •