شرمنده
حتی مهندسی هم شاید قبول نشی (( تهران و اصفهان و مشهد و شیراز و تبریز رو بی خیال شو ))
شاید it سیستان و بلو چستان که البته اونهم هر کسی راضی نمیشه بره !!!!
شرمنده
حتی مهندسی هم شاید قبول نشی (( تهران و اصفهان و مشهد و شیراز و تبریز رو بی خیال شو ))
شاید it سیستان و بلو چستان که البته اونهم هر کسی راضی نمیشه بره !!!!
بد جوری ناامیدم کردین
البته مهندسی که فکر میکنم بتونم قبول شم (شبانه شانسش بیشتره)... ولی قبول دارم IT خیلی بعیده...
تو رتبه های پارسال تا 8000 هم دیدم قبول بشن (شبانه البته)
اینقدر ناامیدم نکنید خواهشا... تازه داشتم یه کم از حال و هوای دیشب درمیومدم![]()
با چه رتبه ای توی منطق 3 میشه It شهرهای بزرگ قبول شد؟
بیا این نرم افزار انتخاب رشته رو دانلود کن شاید مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی اگه IT هم قبول نشدی اشکال نداره رشته های نزدیکش رو بزن بعد برای فوق لیسانس میتونی IT رو انتخاب کنی و توی اون ادامه تحصیل بدی .
حدود رتبه رو برات میگم دوست من
مهندسی فناوری اطلاعات:
صنعتی شریف:80 تا 180
صنعتی امیر کبیر:350 تا 500
اصفهان: 1200 تا 1800
سیستان و بلوچستان:4000 تا 4500
صنعتی شیراز (( شبانه )):4000 تا 4700
تبریز: 2000 تا 2500
غیر انتفاعی شیخ بهایی اصفهان : 9000 تا 10000
دوست من بنده با همین حدود رتبه حسابداری شبانه قزوین قبول نشدم
اونوقت چجوری دوست شما شبانه مهندسی قبول شده ؟؟؟؟
اتفاقا منهم it قبول شده بودم منتها it پیام زور تهران
اصولا تو انتخاب رشته بچه هایی که حداکثر رتبه حدود 5000 آوردند دستشون یه خورده بار هست
خیلی متاسفم و اصلا نمیخوام ناراحتت کنم ولی به گفته مشاور خودم اصلا مهندسی دولتی رو فراموش کن![]()
احسنت به تو انسان آینده نگر
درود بر تو sharim عزیز!!!
بله درسته رشته های دور وبرش (( مثل نرم افزار و سخت افزار )) رو که اتفاقا رشته های پر طرفداری هم هستند رو بزن (( حتی پیام نور و غیر انتفاعی ))
تو فوق لیسانس میتونی بری it بخونی و سطح علمی شما هم طبعا از کسی که فقط فناوری اطلاعات خونده خیلی بیشتره چون دو رشته ر تحصیل کرده ای !!!
در ضمن رتبه 2 کنکور ارشد اقتصاد که الان تو دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف داره درس میخونه خودش پیام نور لیسانس گرفتهپس یه وقت خیال نکن چون پیام نور هست باید بیخیال شد!!!!!!
ایشالاه موفق باشی دوست من![]()
من خودم کامپیوتر صنعتی اصفهانم.
یکی از ضعیفترین رشته هاش همین کامپیوتره (البته کم کم داره بهتر میشه).
به نظر من اگه شیراز بزنی بهتره. البته بستگی داره. مثلاً اگه تهرانی باشی و یا اصفهانی، صنعتی اصفهان بزن. (البته نگفتی منطقه چندی؟)
البته همۀ دانشگاه های تهران ارجحیت دارن. اولش حتماً حتماً اونا رو بزن تا بعد برسی به شهرستان ها.
احتمالاً شبانۀ دانشگاه شیراز قبول شی.وای چه رتبه ای... خوش به حالتون!
من که با 5100 It قبول نمیشم... میشم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)