به نظر من هم 5700 بهتره.البته صدا واسه من مهمه.
به نظر من هم 5700 بهتره.البته صدا واسه من مهمه.
اگه صدا واست مهمتره از دوربین 5700 اگه دوربین مهمتره P990 !
دوست عزیز پی990 بگیر به جز صدای پایینش دیگه عیبی نداره دوربینش هم واقعا خوبه![]()
k800 سونی اریکسون برای تو خوبه ...دوربین عالی -صداش هم باید بلند و با کیفیت باشه فقط سیستم عامل نداره ...وای که اگه سیمبین داشت!!!
قیمتش هم 310 تومنه
سلام
تو هم مثله منی
منم موندم بین 990 و 5700 ؟
از بچه هایی که دارند شنیدم 990 زیاد هنگ می کنه ولی از نظر امکانات جانبی از 5700 یک کم بالاتر البته فقط یک کم. ولی 5700 گوشی ارتقا یافته 3250 . مشکلش اینه که پورت Usp نداره آفیس نصب نمیشه تا تقریبا 4 ساعت مکالمه مداوم رو جواب می ده ولی 990 تا 9 ساعت جواب می ده Usp هم داره ولی خوب یه کم یوقوره و همین طور که گفتم هنگ می کنه البته با نرم افزار مشکلش کمتر می شه .
من اگه بودم بدون شک 5700 رو انتخاب می کردم البته به برندش کاری ندارم که نوکیا است
5700 پورت USB نداره!!!!!عجب!!!!
در ضمن آفیس رو میخوای چیکار...طرف با کامپیوترش بلد نیست آفیس کار کنه چه برسه با گوشی ...چه انتظارای الکی از گوشی دارین!!
5700 پورت یو اس بی نداره؟؟؟؟!!! جناب هالو که گیر نیاوردی؟؟؟همه ی اون پورت و کابل یو اس بی توی جعبه رو ندیدی؟؟!!!
نرم افزار افیس 4 همین الان روی 5700 بنده نصب هست.همچنین اکروبات ریدر برای خواندن فایل پی دی اف نیز نصب هست.لطفا bamby عزیز جوک نگویید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)