معذرت ميخوام باقي بحث بمونه براي بعد الآن كار دارم بايد برم.
معذرت ميخوام باقي بحث بمونه براي بعد الآن كار دارم بايد برم.
ممنون ....منتظر باقي بحث هم مي مونم
و اما مهمترين فرمان
فرمانهاي عملگر روي تنظيمات يك فقره
Set
اين فرمان اختيارات يك فقره از يك مخزن مشخص شده را تنظيم ميكند.شكل كلي آن به صورت زير است:
bcdedit [/store <filename>] /set [{<id>}] <datatype> <value>
: <datatype>اختياري را كه قرار است به وجود بيايد يا اصلاح شود را معين ميكند.اين مقادير در قسمت Types توضيح داده شدند.
: <value>مقداري را كه بايد به خاصيت مشخص شده در datatype داده شود را بيان مي كند پس قالب آن به datatype بستگي خواهد داشت.در مورد قالبها در Formats توضيح داده شد.
مثالها:
فرمان زير ابزار كاربردي سيستم عامل مشخص شده را پارتيشن C قرار ميدهد.
bcdedit /set {cbd971bf-b7b8-4885-951a-fa03044f5d71} device partition=C:
فرمان زير مسير كاربردي سيستم عامل مشخص شده را به \windows\system32\winload.exe تغيير ميدهد.
bcdedit /set {cbd971bf-b7b8-4885-951a-fa03044f5d71} path \windows\system32\winload.exe
فرمان زير NX policy سيستم عامل جاري را به OptIn تغيير ميدهد(بعدا در مورد آن صحبت خواهد شد)
bcdedit /set nx optin
dirve محل نصب= ویندوز کدام ویندوز؟ ویستا؟
X پارتیشن فعال = پارتیشن ویستا یا ویندوز قدیمی؟
راستی چطوری هم ویستا و هم مکینتاش داشته باشیم؟
مرسی از زحمات شما
سلام ...
تاپیک به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل شد .
موفق باشید .
نميدونم اينجا جاش هست كه بپرسم يا نه...
من اين مقاله رو خوندم و اونجايي كه بايد
Drive:\Windows\system32\Bcdedit /create {ntldr} –d “Windows ”
رو وارد كنيم هرچي اونرو ميزنم(بجاي عبارت درايو هم Dميگذارم) ولي مدام پيغام ميده مسير درست نيست اگه ممكنه يه كمكي كنيد...
با تشكر
دوست گرامي!
قبل از اجراي اين فرمان بايد مخزن را ايجاد كنيد.براي اينكه از وجود مخزن مطمئن شويد در بوت پارتيشن به دنبال پوشه Bootبگرديد.مخزن با نام BCD(بدون پسوند)در اين پوشه قرار دارد
سلام ، خیلی ممنون. ببخشید دنباله این مطلب رو پیدا نکردم ،ویرایش شده . بعدآ میگید ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)