تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: سرعت کدام زبان تحت دات نت بیشتره؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    اولاً در مورد آن تاپیک دیگر! من اغلب جملات با رگه ای از طنز همراه است!!! و هیچگاه قصد جسارت ندارم! مخلصم تمام برنامه نویسان الی الخصوص دات نت کاران و الخصوص VB کارها هم هستیم!

به نظر من C#.Net و VB.Net برادر دو قلو هیستند و دفاع از یکی دفاع از دیگری است، در سایتهای دیگر هم گفته ام، چون اگر اثبات شود مثلاً C#.Net در جایی ضعف دارد حتماً باید قبول کرد VB.Net هم ضعف دارد و بلعکس! C#.Net کارها و VB.Net کارها باید این تیپی باشند !

در مورد فایل مورد نظر هم بهتر است در محل نصب دات نت با سرچ خود ویندوز دنبال ildasm.exe بگردید، باید باشد! شاید نسخه VS شما کامل نیست؟!

در مورد بحث سرعت هم مطلب دیگری یادم آمد!!
    متاسفانه هنوز بسیار میبینم که دوستان در ردوبدل کردن فایلها و پروژه های نمونه برای یک دیگر نسخه Debug را می فرستند!!!!! (چه VB کارها و چه #C کارها!!!)

حتماً به مشتری بخت برگشته هم همان را تحویل میدهید!!!!!
    عزیزان دل بابا!!! نسخه ای که در مسیر bin\Debug پروژه تان تشکیل میشود برای تست و اشکال یابی است و خیلی کندتر است و بسیار حجیم تر و هر زبانی با توجه به امکانات اشکال یابی داخلی خود امکان دارد حجم و سرعت متفاوتی را ارائه کند که اصلاً معیار نیست!

من از سازوکار دقیق Debug در دات نت اطلاعی ندارم ولی در زمان داس خدا بیامورز وقتی برنامه ای مثلاً با اسمبلی مینوشتیم در نسخه Debug مانند ان که در RAM تشکیل میشد بعد از هر دستور خالص زبان ماشین یک دستور INT 3 قرار میگرفت تا این امکان را بدهد که در هر نقطه دلخواه بتوان برنامه را متوقف کرد و ثبات های CPU را بررسی کرد!

احتمالاً دات نت هم از چیزی شابه بهره میگیرد و بعد از اجرای هر تک دستور در نسخه Debug مقداری کد اضافه برای گزارشات و Debug راحت تر اضافه میشود!!!

شما حتماً قبل از هرگونه انتقال و. تحویل و سنجش سرعت و... باید کل پروژه را در حال Release کامپایل کنید و فایلی را که مستقیماً در مسیر bin\Relase ساخته میشود تست کنید! حتی برای تست سرعت بهتر است خود VS را هم ببندید چون RAM زیادی میگیرد و مانع سنجش در شرایط عادی میشود و حتی گاهاً تا چند یک یا دو دقیقه بعد از بسته شدن ظاهری هنوز در داخل RAM است و در حال ذخیره و آزاد سازی منابعش است!

بهرحال نسخه Relase فراموش نشود.
    خوش بگذره!

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

H2جان عزيز دل برادر من كه گفتم اين آدرسي را كه دادي رفتم و فايل مورد نظر رو هم پيدا كردم
    ولي حالا چه طور ميشه كده نوشته شده با يك زبان رو به زبان ديگه تبديل كرد؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

راستي يه چيزي چند وقته ذهن منو مشغول كرده
    اگه سرعت و كارايي همه زبان هاي تحت فريم ورك با هم برابره پس چرا مستر بيلي يه زبان واحد ايجاد نميكنه كه انقدر هم همه باهم در نيافتند؟
    چه اشكالي داره كه همه با يك زبان برنامه نويسي كار كنند؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    ولي حالا چه طور ميشه كده نوشته شده با يك زبان رو به زبان ديگه تبديل كرد؟
    احتمالاً یا مجموعه VS ناقص است یا شما کامل نصبش نکرده اید، گاهاً برای کمتر شدن حجم CD برخی از شرکتهای داخلی چیزهایی را که احساس میکنند اضافه است از CD بر میدارند!!

در مورد تبدیل هم به سایت های زیر مراجعه کنید
    برنامه هم موجود است و اگر سرچ کنید پیدا میکنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستي يه چيزي چند وقته ذهن منو مشغول كرده
    اگه سرعت و كارايي همه زبان هاي تحت فريم ورك با هم برابره پس چرا مستر بيلي يه زبان واحد ايجاد نميكنه كه انقدر هم همه باهم در نيافتند؟
    چه اشكالي داره كه همه با يك زبان برنامه نويسي كار كنند؟
    فلسفه به وجود امدن فریم ورک اصلاً همین بوده! که ما یک فضا یا محیط برنامه نویسی با تعداد زیادی کلاسس و توابع از قبل تست شده و آماده داشته باشیم که هر کس به هر زبان و سینتکس که علاقه دارد بدون آنکه چیزی از دست بدهد (چه سرعت و چه قدرت) بتواند برنامه دلخواه خود را بنویسید و مثلاً عاشق سینتکس C بودنش مانع سرعتش نشود یا عاشق سینتک Basic بودنش مانع قدرتش نشود.
    خود ایکروسافت هم این را صراحتاً اعلام کرده که زبان های تحت دات نت فقط در صرف سینتکس تفاوت دارند، البته بجز VC++.Net که فرق دارد، یعنی اگر VC++.Net را کنار بگذاریم بقیه مساویند.
    البته طبیعی است که در مواردی خاص و به صورت جزئی یک زبان عملکرد بهتری نصبت به دیگری داشته باشد و این عملکرد بهتر هم در یک سری از دستورات VB.Net مشاهده میشود و هم در C#.Net ، اما تفاوت به حدی نیست که برنامه نویسان زبان دیگر را به چالش بکشاند.

5. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

H2 جان باز هم مثل هميشه گل كاشتي
    از اين كه براي پاسخ گويي به من وقت گذاشتي بي نهايت سپاس گذارم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •