تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: ôô اساتید معماری ساختمان اگه میشه این ساختمونا رو ببینن و نظر بدن ôô

داره خودمونی میشه BERJIS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز کارت بد نیست اما چند تا نکته رو بهت میگم اگه رعایت کنی به نظر من ضرر نمی کنی :

1- درب ورودی به ساختمان اصلا جالب نیست برای یه ساختمان به این اندازه معمولا تک لنگه در نظر نمی گیرن واون هم با این شمایل ساده که شما طراحی کرده اید.

2-من نمیدونم شما معماری خوندید یا نه ولی یک مساله بسیار مهم را که در معماری رو اون زیاد تاکید میشه را نادیده گرفته اید واون مساله نورگیری است شما در بالکنهایی که طراحی کرده اید هیچ پنجره ایی نگذاشتید واین نه تنها از زیبای کار شما کاسته بلکه این مساله را هم نادیده گرفته است

3-قسمتهایی که از طرف بالکنها به طرف نمای شیشه ای بیرون آمده علاوه بر مسایل اجرایی اون یک ناهمگونی خاصی را ایجاد کرده است

4-پنجره هایی که طراحی کرده اید یا به شکل مربع مستطیل باشد یا دایره ای .برای یک ساختمان مسکونی معنا نداره چهار طبقه دارای یک شکل پنجره باشد ویک طبقه یک شکل دیگر.البته این به این معنا نیست که نمیشه طرح مربع مستطیل ودایره را در کنار هم طراحی نکرد مثلا اگرپنجره Wc یا حمام رو به بیرون بود می تونستید اونا رو دایره در نظر بگیرید وبقیه پنجره ها رو مربع مستطیل.

البته بگم که من استاد معماری نیستم اما چون رشته عمران خونده ام ودر مسایل اجرایی کار میکنم اینا رو نوشتم شاید به نوعی به این دوست عزیز کمک کرده باشم.

داره خودمونی میشه BERJIS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

امین جان کارت عالی شده،
    چون خواستی اشکال معماری بگیرم می گم

- ساختمان سمت راستی برای ایوانهاش، شیشه نمی ذارن..یعنی تو ایوان معمولا نرده است یا کلا سنگ می کنند (جنس نما ) شیشه نیست.
    - ساختمان روی چمن؟؟؟؟؟؟
    - ساختمانهایی که ما می سازیم معمولا یا شمالیه یا جنوبی که این ساختمانها به نظر میاد شمالی اند ولی اگه جنوبی بودند حتما سایه ساختمانهای رو به روشون، روشون می افتاد
    - اطراف ساختمانهات خیلی خالیه ...معمولا تو ایران پشت ساختمانها معلوم نیست چون همه اطراف یک ساختمان ساخته شده مگه این که بر خیابان باشه
    - فکر می کنم برای اینکه نما را بهتر نشون بدیم ..یک view از front این ساختمانها بگیر ...خیلی خوب میشه... تو معماری حتما نباید دید ناظر یا پرنده به عنوان نما باشه ... نما کلا دید از جلوی ساختمان با سایه هایی که روی نما میفته
    - این ماشین ایرانی ها را ازکجا آوردی؟
    - در ضمن اکثر مهندسای عمران از معماری چیزی نمی فهمن هر چیزی جلوشون باشه قبول می کنن ..یک کم خوشگل باشه و به سازه ساختمانشون جواب بده ..حله

موفق باشی

پس اون واحدهای معماری که پاس کرده اند دوغه

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز کارت بد نیست اما چند تا نکته رو بهت میگم اگه رعایت کنی به نظر من ضرر نمی کنی :

1- درب ورودی به ساختمان اصلا جالب نیست برای یه ساختمان به این اندازه معمولا تک لنگه در نظر نمی گیرن واون هم با این شمایل ساده که شما طراحی کرده اید.

2-من نمیدونم شما معماری خوندید یا نه ولی یک مساله بسیار مهم را که در معماری رو اون زیاد تاکید میشه را نادیده گرفته اید واون مساله نورگیری است شما در بالکنهایی که طراحی کرده اید هیچ پنجره ایی نگذاشتید واین نه تنها از زیبای کار شما کاسته بلکه این مساله را هم نادیده گرفته است

3-قسمتهایی که از طرف بالکنها به طرف نمای شیشه ای بیرون آمده علاوه بر مسایل اجرایی اون یک ناهمگونی خاصی را ایجاد کرده است

4-پنجره هایی که طراحی کرده اید یا به شکل مربع مستطیل باشد یا دایره ای .برای یک ساختمان مسکونی معنا نداره چهار طبقه دارای یک شکل پنجره باشد ویک طبقه یک شکل دیگر.البته این به این معنا نیست که نمیشه طرح مربع مستطیل ودایره را در کنار هم طراحی نکرد مثلا اگرپنجره Wc یا حمام رو به بیرون بود می تونستید اونا رو دایره در نظر بگیرید وبقیه پنجره ها رو مربع مستطیل.

البته بگم که من استاد معماری نیستم اما چون رشته عمران خونده ام ودر مسایل اجرایی کار میکنم اینا رو نوشتم شاید به نوعی به این دوست عزیز کمک کرده باشم.
    از راهنماییها وتذکرات تشکر میکنم ...
    ولی در مورد پنچره های من از رویه یک فایل اتوکدی که به من دادن این ساختمونا رو ساختم و هیچ چیزیشو خودم تغییر ندادم ... همونجوریه که تو نقشه بود ... چی بهش میگن پلان ...

بازم ممنون از دقتتون دوستان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30world user's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا امين جان استادي.فقط همينو ميتونم بگم .
    تو طراحي ماشين رقيب نداري دادش من هر فروم ديگه كه سر ميزنم كارشو ن اصلا به تو نميرسه داداش.موفق باشي
    Last edited by p30world user; 29-07-2007 at 02:21.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

واقعا امين جان استادي.فقط همينو ميتونم بگم .
    تو طراحي ماشين رقيب نداري دادش من هر فروم ديگه كه سر ميزنم كارشو ن اصلا به تو نميرسه داداش.موفق باشي

بابا ترو خدا اینقدر منو خجالت ندین ... از خجالت آب شدم ...
    تویه ایران استادانی در زمینه 3D وجود داره که اینقدر سرشون شلوغه وقت نمیکنن به انجمنها سر بزن ...
    برای همین یکی مثل کمن کارهاش خوب به نظر میرسه ...

بذار اونا بیان تو کار دیگه کسی نگاه کارای من نمیکنه ...

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

پس اون واحدهای معماری که پاس کرده اند دوغه
    آخه به 3 واحد طراحی معماری که اساتید عمرانی بهتون درس می دن می گید معماری؟؟؟؟ (یک دعوای معماری و عمرانی اینجا راه بندازم )

BERJIS جان ، معمولا وقتی کار معماری را به مکس کاری می دن که خودش معماری نخونده همه چیز را در اختیارش می گذارند ...بنابر این به طراحی نما اشکالی وارد نیست باید به هم رشته ای خودتون اعتراض کرد

امین جان از نتایج مذاکرات امروز ما را با خبر کن

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آخه به 3 واحد طراحی معماری که اساتید عمرانی بهتون درس می دن می گید معماری؟؟؟؟ (یک دعوای معماری و عمرانی اینجا راه بندازم )

BERJIS جان ، معمولا وقتی کار معماری را به مکس کاری می دن که خودش معماری نخونده همه چیز را در اختیارش می گذارند ...بنابر این به طراحی نما اشکالی وارد نیست باید به هم رشته ای خودتون اعتراض کرد

امین جان از نتایج مذاکرات امروز ما را با خبر کن
    سلام رفقا ...
    تروخدا دعوا نکنید ...

من رشتم کامپیوتره ...
    اینا رو هم با مایا ساختم ...

نتایج مذاکرات ....

مهندس :
    (خوبه ... اما اگه یه کم طبیعی تر بشه بهتره )

همین ...

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام رفقا ...
    تروخدا دعوا نکنید ...

من رشتم کامپیوتره ...
    اینا رو هم با مایا ساختم ...

نتایج مذاکرات ....

مهندس :
    (خوبه ... اما اگه یه کم طبیعی تر بشه بهتره )

همین ...
    کارهای ساختمانی انقدر پیچیده نیستند که مایا لازم باشه ، معمولا احجام خیلی ساده اند ...به هر حال که کارت عالیه .در مورد نتیجه مذاکرات هم منظورش همون چمن بوده و ساختمانهای اطراف حجم اصلی
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30world user's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

12

بابا ترو خدا اینقدر منو خجالت ندین ... از خجالت آب شدم ...
    تویه ایران استادانی در زمینه 3D وجود داره که اینقدر سرشون شلوغه وقت نمیکنن به انجمنها سر بزن ...
    برای همین یکی مثل کمن کارهاش خوب به نظر میرسه ...

بذار اونا بیان تو کار دیگه کسی نگاه کارای من نمیکنه ...

اگه خداي 3d سازها هم بيان من خودم در بست نوكرتم دادش .
    درست ميگي بهتر از تو هم هستن ولي چيزي كه پيدا نميشه امين جان آدم با معرفته
    وگرنه من خيلي از دوستام اين كاره هستن ولي انقدر بخيل هستن كه .....ولي شما با اينكه حتي منو نديدي ...............
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه خداي 3d سازها هم بيان من خودم در بست نوكرتم دادش .
    درست ميگي بهتر از تو هم هستن ولي چيزي كه پيدا نميشه امين جان آدم با معرفته
    وگرنه من خيلي از دوستام اين كاره هستن ولي انقدر بخيل هستن كه .....ولي شما با اينكه حتي منو نديدي ...............
    موفق باشي
    من دیگه به کل آب شدم رفت ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •