تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: انتقال فایل بین کلاینت و سرور

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    کاربر Payman_62 من یک سوال ژئوپلتیکی داشتم! (احتمالاً میدانید!)
    فکر کنم منظورتان VB6 بوده دیگر؟؟؟؟ اگر احیاناً احتمالاً منظورتان VB8 بوده ....

پروفشنال MrJamshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

پيش فرض

بابا خوب آموزش بدید من هم لازم دارم ولی کلا یاد ندارم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    با اجازه اساتید!
    من اگر بودم و میخواستم با VB8 اینکار را انجام دهم، حتماً از یک وب سایت کمک میگرفتم.
    چون ارسال خام اطلاعات بین دو رایانه بدون هیچ واسطی زیاد کار راحتی نیست، اغلب رایانه های کاربران متصل به اینترنت فاقد IP استاتیک برای آدرس دهی راحت است و آنهایی هم که IP استاتیک دارند، بعضاً از شبکه های شرکتها یا کافینت ها و بقیه وصل میشوند.

امکان خیلی مفیدی که یک سایت دارد، آن است که DNS میشود، شما نیاز نیست IP گوگل را داشته باشید و حتی گوگل هم نیازی ندارد که همیشه IP اش ثابت باشد، چون به راحتی میتوان در هر لحظه IP منحصر به فرد google.com را به دست آورد.

در نتیجه:
    به نظر من بهتر است برای اینکارها یک وب سرویس واسط راه اندازی شود، که از این دست بگیرد و به ان دست بدهد، نیازی نیست حتماً چیزی را در هارد ذخیره کنید فقط از این طرف میگیرد و به آن طرف میدهد مثل یک اسباب کشی که افراد در طول هم به ایستند و اجناس را دست به دست جابه جا کنند.

اینطوری هر نمونه برنامه به راحتی میداند که همیشه باید به کجا وصل شود و نیز میتوان شبکه این چنینی را بشدت گسترش داد و افراد با Username ها و Password ها مختلف بتوانند به وب سرویس وصل شوند و اطلاعات را رد و بدل کنند، یکی چیزی مثل اتاقهای چت و...
    یک کم گسترده است و کد نویسی دارد ولی به نظر من راحت تر و مخصوصاً قابل اطمینان تر است.

در مورد دو رایانه فقط در حالتی کد نویسی ساده است که هر دو دارای IP استاتیک واحد باشند که به راحتی بتوان با آن IP (و یک شماره پورت خاص) به آنها وصل شد.

پروفشنال majj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

باسلام
    اينقدر بيسيك8 رو بروخ بقيه نكش الان معمولا با سي شارپ برنامه مينويسن نه بابيسيك8
    در ضمن مباحث بيسيك 6 مقدماتي براي بيسيك 8 ميباشد
    در ضمن انتقال اطلاعات بين كلاينت و سرور ميباشد نه بين دو كلاينت
    Last edited by majj; 03-09-2007 at 14:24.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا سلام علیکم!
    قربان آن "درضمن" هایت برم، عزیز دل بابا!

اولاً عزیز دل بابا قدرت VB.Net و C#.Net برابر است.

درضمن یادآور میشوم که تعریف از Photoshop8 ربطی به توهین و ناراحتی احتمالی کاربران Photoshop6 ندارد! بلکه یادآوری زودتر به روز شدن است!

درضمن برای یادگیری WinXP نیازی نیست بروید Win95 و Win98 و WinMe یادبگیرید، اگر اینطور باشد تا چند سال دیگر کسی بخواهد آخرین ورژن ویندوز را یادبگیرید باید 30 سال وقت بگذارد و بردد به عقب و از اول یادبگیرید.

بارها برای اقفال هرچه بیشتر دوستان گفته ام بار هم میگویم! اختلاف VB8 و VB6 مثل اختلاف VB6 با QB است، و فقط در صرف سینتکس برابر هستند و اختلاف آنقدر فاهش است که جنبه پیشنیازی ندارد.

در ضمن سوم! من از پست اول کاربر Payman_62 اینطور برداشت کردم که مسئله بین دو کلاینت است، اگر اشتباه بوده ببخشید!
    خوش و خرم و Update باشید!!!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •