خوب پس من Z-cyber Zling Zeni 1GB رو میگیرم.حالا این بلند گو داره؟یعنی بدون هدفون هم صدا پخش میکنه؟
خوب پس من Z-cyber Zling Zeni 1GB رو میگیرم.حالا این بلند گو داره؟یعنی بدون هدفون هم صدا پخش میکنه؟
بله اسپیکر هم روی خودش داره صداش هم خوبه مثل یه اسپیکر 200W برات صدا می ده .
اصولا یک mp3player حرفه ای، لازم نیست speaker داشته باشه. چون هر قدر هم صدای speaker خوب باشه بازم اون کیفیت حرفه ای رو نداره! پس اگر چیز خوبی می خوای بهتره از خیر speaker بگذری!![]()
ممنون از همه که نظر دادند.میرم بخرم...
دوستان یه سوال.اینا چه طوره؟
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Viren; 01-08-2007 at 02:25.
دوست من ، همونطور که گفتم ، خرید محصولات گمنام و متفرقه ، یه ریسک محسوب میشه ... بنابراین توصیه میشه که بری سراغ مدل هایی که گارانتی مناسبی دارن ... حتما به گارانتی نیاز پیدا می کنی ! ... بنابراین همون زی سایبر رو دنبال کن ...
سلام دوست من
اینن شرکت گارانتی 1 ساله میده.چه طوره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل های Z-Cyber رو دو شرکت گارانتی می کنن من خودم با گارانتی شرکت مهرگان ماشین آسیا خریدم گارانتیش هم خوب بود.
من از گارانتی JXD اطلاعی ندارم اما از گارانتی مهرگان ماشین مطمئنم ... چند وقت پیش ، به پدرم یه Mp3 player مارک زی - سایبر هدیه دادن ... با توجه به اینکه سه تا Mp3 player تو خونه داریم (!) طبیعتا تصمیم گرفتم اینو بفروشم .. باورتون نمیشه که وقتی از جعبه آکبندش در آوردیم ، خراب بود ! ... اما مساله این بود که وقتی واسه گارانتی اقدام کردیم ، بدون هیچ حرفی ، عوضش کردن ... نه تعمیر - نه هزینه تعویض ... و این خیلی عالی بود ... البته امیدوارم الان هم به همون خوبی باشه ...
دوست عزیز ما چون چند سالی هست که با مهرگان ماشین کار می کنیم در جریان هستم که هنوز گارانتیشون مثل قبل خوب و با اطمینان هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)