منهم W960 رو انتخاب میکنم
این مشخصش از همه بهتره
8GB internal memory
منهم W960 رو انتخاب میکنم
این مشخصش از همه بهتره
8GB internal memory
پس چرا P990 خز شد؟دیگه دارم دیونه میشم امشب دست 7 نفر دیدم.یه روز نشده چه سر کار چه بیرون دست حداقل 4 نفر نبینم از بچه گرفته تا کارمندو مذهبی و دختر و..... حیف P990
سلام بروبکس اس ای باز
100 % دبلیو 960 بهتره
چون علاوه بر داشتن همه چیز پ1 تکنولوژی سری دبلیو و 8 گیگ مموری رو هم داره
HSCSD و Infrared نداره![]()
درسته يه خورده خز شده ولي بهتره همشهري يا سايت ايستگاه رو يه نگاه بندازي .. .همه فروشنده هستن
نميدونم اين حرفم چقدر درسته ولي بيشتر كسايي كه 990 خريدن حالا دارن ميفروشن ... لا اقل ما اينطور تو بازار ديديم
ايشالله سري جديد سوني خز نشه....![]()
Sony Ericsson w960
دقت نكرده بودم .... حالا HSCSD كه اهميتي نداره ولي Infrared گاهي اوقات واسه گرفتن يه كليپ خفن از يه گوشي كه فقط irDA داره خيلي لازم ميشه ولي يه نكته ي ديگه ... وقتي k510 بشه 100 تومن كه بلوتوث هم داره ديگه بعيد ميدونم كسي k310 بخره ...ترجيح ميده 20 تومن بيشتر بده كاملترشو بگيره
احتمالا تا يه سال ديگه irDA هم منسوخ ميشه ....
ببين چه طوري داريم يه عيب رو توجيه ميكينم ها !!!!
![]()
منم همینطوری گفتم ولی عیب نیست که به خاطرش این W960 نخریم!!البته اگه بتونم تا اون موقع خودمو راضی کنم N95 N93i یا E90 نخرم.
![]()
يه چيز ديگه هم يادمون رفت بررسي كنيم بين p1 و 960 اينكه 960 با كيفيت DVD فيلم برداري ميكنه !!!!!
اصلا هیچ کدومش عیب نیست..اینفرارد نداشتن هم دیگه چیز بدی نیست...الان این راه رو بیشتر کمپانی ها رفتن....سونی اریکسونم با احتیاط و کمی دیر تر این کار رو کرد....وگرنه خیلی کمپانی ها از 1 سال قبل خیلی از مدل ها رو بدون اینفرارد زدن و دارن می زنن...وی تری ایکس که دیگه قدیمی شده نداره...چه برسه به این گوشی که اواسط سال 2007 می خواد بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)