تمومشو تست کردم .باز هم خطا میده
جالب اینه که واسه دیتا بیس هایی که خودم میسازم این خطا رو نمیده ولی وقتی می خوام از دیتا بیسی مثل pubs یا northwind استفاده کنم خطا میده .
شاید یه نکته ای تو نصبش نیست که رعایت نکردم ؟
تمومشو تست کردم .باز هم خطا میده
جالب اینه که واسه دیتا بیس هایی که خودم میسازم این خطا رو نمیده ولی وقتی می خوام از دیتا بیسی مثل pubs یا northwind استفاده کنم خطا میده .
شاید یه نکته ای تو نصبش نیست که رعایت نکردم ؟
منم امتحان کردم نشددوستان ببینید من وقتی برنامه رو Run as adminstrator می زنم مشکلی نداره و دیگه اون ارور رو نمی ده
(henahier 1365 شمام یه امتحان بکن) ولی خوب من به کاربر که نمی تونم بگم برنامه رو از طریق ادمینستر اجرا کنه اصلا چرا باید یه همچین پیغامی بده من که نمی فهمم دوستان قبل از اینکه از این connection string ها استفاده کنن کار دیگه ای هم انجام دادن (مثلا شما چه جوری دیتابیستون رو می سازید من از طریق کد که می خوام دیتابیس رو بسازم (همون دستور Create Database) یه ارور می ده می گه master بهت اجازه نمی ده
(اصلا این یارو master کیه به خودش یه همچین جراتی داده؟
) وقتی هم که خودت دیتابیس رو دستی می سازی بعد وقتی می خوای یه connection رو open کنی ارور login failed رو میده
خوب من باید چی کار کنم آقا یا خانوم henahier1365 اگه یه راهی پیدا کردی حتما اینجا بنویس
منم برم از تو این فروم ماکروسافت بپرسم شاید اونجا بشه جواب گرفت
راه حل های دوستان که کارگشا نبود
ممنون
می شه بگین چه جوری می شه برای یک بانک رمز عبوری درست کرد که بشه از اون تو تمام کامپیوترا استفاده کرد؟
برای ساختن دیتا بیس توی managment studio روی دیتا بیس کلیک راست که میکنی و بعد new data base
یه قسمتی هست که owner را سوال میکنه ،من در اینجا از یکی از login هایی که خودم ساخته بودم استفاده کردم و در کمال تعجب دیگه خطا نداد ،خیلی روشش علمیه نه؟
مشکلم اینه که میخوام با دیتا بیسی مثل pubs یا northwind کار کنم اما faild میشه
برای اینکه با userی که خودتون میسازین بشه همه کار کرد مثل ساختن database و..... باید به این user اجازه این کار رو بدین که این کار با دوبار کلیک روی اسم user و تو تب Server Roles تنظیم کنین
و برای اینکه بتونین با usernameی که خودتون ساختین به یه database متصل بشین باید روی اسم user دوبار کلیک کنین و از پنجره ای که باز میشه تو تب آخر اسم database رو انتخاب کرد و تو تب دوم هم System Administrator رو انتخاب کنین.
و در مورد سوال آقای khatat اینکه یوزر sa تو تمام sqlserverها هست و میشه ازش استفاده کرد فقط باید passwordشو set کرد.
اینم دو تا سورس نمونه که خودم نوشتم ولی با VB.NET8 نوشتم
این برنامه خودش یه database میسازه و یه جدول و اونو نشون میده
این به Northwind متصلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)