تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: دلیل این پیغام چیه؟

در آغاز فعالیت henahier1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تمومشو تست کردم .باز هم خطا میده
    جالب اینه که واسه دیتا بیس هایی که خودم میسازم این خطا رو نمیده ولی وقتی می خوام از دیتا بیسی مثل pubs یا northwind استفاده کنم خطا میده .
    شاید یه نکته ای تو نصبش نیست که رعایت نکردم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

منم امتحان کردم نشد دوستان ببینید من وقتی برنامه رو Run as adminstrator می زنم مشکلی نداره و دیگه اون ارور رو نمی ده (henahier 1365 شمام یه امتحان بکن) ولی خوب من به کاربر که نمی تونم بگم برنامه رو از طریق ادمینستر اجرا کنه اصلا چرا باید یه همچین پیغامی بده من که نمی فهمم دوستان قبل از اینکه از این connection string ها استفاده کنن کار دیگه ای هم انجام دادن (مثلا شما چه جوری دیتابیستون رو می سازید من از طریق کد که می خوام دیتابیس رو بسازم (همون دستور Create Database) یه ارور می ده می گه master بهت اجازه نمی ده (اصلا این یارو master کیه به خودش یه همچین جراتی داده؟) وقتی هم که خودت دیتابیس رو دستی می سازی بعد وقتی می خوای یه connection رو open کنی ارور login failed رو میده خوب من باید چی کار کنم آقا یا خانوم henahier1365 اگه یه راهی پیدا کردی حتما اینجا بنویس منم برم از تو این فروم ماکروسافت بپرسم شاید اونجا بشه جواب گرفت راه حل های دوستان که کارگشا نبود
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    اگر sql server در رایانه محلی (همان رایانه خودتان) نصب است و از نصب صحیح و Attach صحیح بانک و صحت User و Password مطمئن هستید ConnectionString های زیر را تست کنید
    (Bold را با توجه به مشخصات خود تغییر دهید.)

اگر بانکتان کلاً رمز عبور ندارد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر بانکتان رمزعبور دارد
    کد:
    می شه بگین چه جوری می شه برای یک بانک رمز عبوری درست کرد که بشه از اون تو تمام کامپیوترا استفاده کرد؟

در آغاز فعالیت henahier1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای ساختن دیتا بیس توی managment studio روی دیتا بیس کلیک راست که میکنی و بعد new data base
    یه قسمتی هست که owner را سوال میکنه ،من در اینجا از یکی از login هایی که خودم ساخته بودم استفاده کردم و در کمال تعجب دیگه خطا نداد ،خیلی روشش علمیه نه؟
    مشکلم اینه که میخوام با دیتا بیسی مثل pubs یا northwind کار کنم اما faild میشه

داره خودمونی میشه haj_hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    KARAJ

پيش فرض

برای اینکه با userی که خودتون میسازین بشه همه کار کرد مثل ساختن database و..... باید به این user اجازه این کار رو بدین که این کار با دوبار کلیک روی اسم user و تو تب Server Roles تنظیم کنین

و برای اینکه بتونین با usernameی که خودتون ساختین به یه database متصل بشین باید روی اسم user دوبار کلیک کنین و از پنجره ای که باز میشه تو تب آخر اسم database رو انتخاب کرد و تو تب دوم هم System Administrator رو انتخاب کنین.
    و در مورد سوال آقای khatat اینکه یوزر sa تو تمام sqlserverها هست و میشه ازش استفاده کرد فقط باید passwordشو set کرد.

اینم دو تا سورس نمونه که خودم نوشتم ولی با VB.NET8 نوشتم

این برنامه خودش یه database میسازه و یه جدول و اونو نشون میده
    کد:
    این به Northwind متصله
    کد:

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •