این آپگرید ۱.۰۸ هم مشکل داره. سریال نامبر جدید می خواد . ( جدا از سریالی که برای برنامه به کار بردی )
البته برای من اینجوریه . شاید برای تو درست باشه ...
این آپگرید ۱.۰۸ هم مشکل داره. سریال نامبر جدید می خواد . ( جدا از سریالی که برای برنامه به کار بردی )
البته برای من اینجوریه . شاید برای تو درست باشه ...
شما اطلاعات بسیار خوبی دارید
من یک وبلاگ.یک فروم و یک موتور جستجوگر دارم ممنون می شم تو نوشتن اونا با من همکاری کنید
آدرس وبلاگ من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس فروم من
آدرس موتور جستجوی من
البته آپگریدش ورژن 1.06 هستش نه ورژن 1.08 فکر کنم شما اشتباه می کنید
چون خود سایتش این آپگرید رو 1 هفته است که ساخته!!!
آره در مورد آپگرید جو گیر شدم اشتباه تایپ کردم. خوب من رفتم اون مشکل آسمان را چک کردم . برا من هیچ مشکلی وجود نداشت . هم تو فثسف لشپث هم تو فایلی که از بازی ساختم آسمون تغییر کرد...
در ضمن لطفا بگویید چه طوری از سایت خودش مدل پک ها رو دانلود می کنید . من برای مدل پک ۷ و ۸ خیلی اینترنت مصرف کردم .
باید بگم که من فقط پک 1و1 رو دانلود کردم همون دو تای پایینی ولی الان می گردم و لینک دانلودشون رو براتون می گذارم
ای بابا ببخشید من این پک ها رو نگفتم که
اگه دقت کنید در شاخه docs در جایی که برنامه fps creator را نصب کردید یک فایل pdf وجود داره که یک سری لینک دانلود توشه یعنی در پایینش
من از اونجا گفتم پک 1 و 1 یعنی پکهای ردیف اول
حالا اگه شما لینک ها رو ندارید بگید تا براتون بذارم
دوست من این همه گپ زدیم ولی آخر کسی به من نگفت چطور می تونم گل و گیاه و کوه توی این برنامه بسازم![]()
دوست عزیز من این آپگرید رو از سایت این نرم افزار دانلود کردم که نیاز به سریال نداره
منم از سایتش دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم سریال میخواد
میگه سریالشو از fps creator اصلی بردار ولی سیدیشو ندارم
خوب دوست من می تونی ورژن 1.04 رو ازش دانلود کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)