مرسی
خیلی کمک کردی
مرسی
خیلی کمک کردی
سلام اتفاقا من هم همین امروز از صبح تا عصر تو تاپیک هک و cid49 بودم و نتونستم هیچ کاری بکنم چون از من هم w700هست
xs++ گوشی رو می شناسه و اطلاعات گوشی رو میده ولی من هنوز امتحان نکردم که کار می کنه یا نه
من میخوام منوی گوشی رو عوض کنم ولی نمی تونم در راه خدا کمک کنید
شما هم با روشی که بالا گفتم میتونید تو کمتر از نیم ساعت گوشیتونو هک کنید
ولی حتما باید رجیسترش اصلی باشه چون برنامه ++xs با گوشیهای چینج مشکل داره!
موفق باشید![]()
Devel جان شاید این راهی که گفتی کار کنه میرم تستش کنم...................یعنی میشه
ااااااااااااااااااااااااا ااا.........دیدی چی شد آقا گوشیه من چینج هست...ای داد بیداد...حالا چیکار کنم!!!!!!
باید دنبال راهه دیگه ای باشم.................آقا چی کار کنم.........کمـــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــک
باید دنبال راهه دیگه ای باشم.................آقا چی کار کنم........
سلام
گوشیت روشن میشه ؟؟؟؟
ببین میشه با فار کاری کرد ؟
فایل Main رو مثلا روش فلش کنی ؟؟؟
شما اول باید بدید گوشیتونو براتون رجیستر اصلی کنن.
فوقش سه چهار تومن باید هزینه کنی
بعد با همین روشی که گفتم باید هکش کنی.مطمئن هم باش جواب میده چون خودم با این روش w700 دوستم رو
هک کردم.
اگرم نمیخای هزینه کنی با همون ++xs کار کن ولی اینو بدون که ممکنه فقط برای عوض کردن منوی گوشی دو سه
روز الاف بشی اونم اگه شانس بیاری.
از من میشنوی فقط باید با فارمنیجر هکش کنی
موفق باشید![]()
وقتی با فار کار میکنم همونطور که گفتم داخل فایل FS خالیه..................سلام
گوشیت روشن میشه ؟؟؟؟
ببین میشه با فار کاری کرد ؟
فایل Main رو مثلا روش فلش کنی ؟؟؟
کلا میگن گوشی چینج شده رو نمیشه با فار هک کرد......مگه این که همون راهی رو کهDEVEL گفت بکنم...شاید اونطوری بشه
تو یکی از تایپیکهای همین انجمن یکی از دوستان دبلیو 700 رو با ++XS هک کرده بود ....خودش میگفت این کار حدود 2 ساعت طول میکشه.....نمیدونم چرا تو میگی دو سه روز ممکنه برای عوض کردن منو الاف بشم.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!شما اول باید بدید گوشیتونو براتون رجیستر اصلی کنن.
فوقش سه چهار تومن باید هزینه کنی
بعد با همین روشی که گفتم باید هکش کنی.مطمئن هم باش جواب میده چون خودم با این روش w700 دوستم رو
هک کردم.
اگرم نمیخای هزینه کنی با همون ++xs کار کن ولی اینو بدون که ممکنه فقط برای عوض کردن منوی گوشی دو سه
روز الاف بشی اونم اگه شانس بیاری.
از من میشنوی فقط باید با فارمنیجر هکش کنی
البته به نظر من فار خیلی بهتره........ولی گوشی من همونطور که گفتم چینجه با Cid49 ........همینطوری کاریش نمیشه کرد................
از devel و biohazard دوستان خوبم ممنونم که منو اینقدر راهنمایی کردند.یه دنیا ممنون.........آ قربون پسر
من میرم با ++xs هک کنم ببینم چی میگه.تا حالا وقت نداشتم............جوابشو بهتون میگم........فکر کنم بشه...البته امیدوارم
ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا...... ...دیدید چی شد با ++XS هم نمیشه دبلیو 700 رو هک کرد....
وقی وصل میکنم ارور میده میگه :
failed open
اینم log برنامه
گوشیمو ساپورت نمیکنه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
20:43:27| XS++ v1.5 Ready !
20:43:45| Shutting down...
21:48:11| XS++ v1.5 Ready !
21:49:44| Attempting to open the interface...
21:49:44|
21:49:44| Turn off phone
21:49:44| Hold C Button on phone and connect phone.
21:49:44| You have 30 seconds.
21:49:44|
21:50:17| Error: Cannot open phone communication port
21:50:40| Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
21:50:40| +++ Sendinging shutdown signal to phone...
21:50:42| Shutting down...
21:51:04| XS++ v1.5 Ready !
21:51:30| Attempting to open the interface...
21:51:30|
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
پس با چی میشه دبلیو 700 رو هک کرد نه با قار منیجر نه با ++xs ..................ای بابا......دوستان کــــــــــــــــــــــــ ــــــــمـــــــــــــــک من چی کار کنم............:(
من که قبلا روش هک کردن w700 رو با فارمنیجر گفتم!
اینم گفتم که بعیده با ++xs هک بشه.
اگه میخوای گوشیتو هک کنی باید از همون روش استفاده کنی.
موفق باشید![]()
من W700 دارم و هکش هم کردم !
عجیبه!!!
devil جان مشکل اینه که من تا حالا اصلا نه با نرم افزار ها و نه اصلا کار فلاش کردن و .... رو انجام دادم یه صفر کیلومتر به تمام معناشما هم با روشی که بالا گفتم میتونید تو کمتر از نیم ساعت گوشیتونو هک کنید
ولی حتما باید رجیسترش اصلی باشه چون برنامه ++xs با گوشیهای چینج مشکل داره!
موفق باشید
حالا هم نمیدونم که از کجا شروع کنم
دکتر جون میشه از صفر راهنمایی کنی که چه کاراریی بکنم و اینکه برای تعویض منو و افزایش اس ام اس ممنونمن W700 دارم و هکش هم کردم !
عجیبه!!!
devilج.ن اگه میشه یه pdf برا صفر کیلومتر ها بذاری راستی گوشی من سریالش با جعبه و داخلش میخونه ولی فکر می کنم که برچسب عوض شده و رفتم تو یه سایتی و سریال رو دادم گفت که این مال w550 هست و نتیجه گرفتم که گو شی من سریالش مورد داره این رو هم مدنظر داشته باشید
ممنون مهرداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)