mrazmi عزیز فکر کنم سیستمت ویروسی شده شما میتونی از یک دیسک نجات (ویروس کش در حالت boot) استفاده کنی
یا می تونی ویندوزت رو عوض کنی و سپس سیستمت رو ویروسیابی کنی
mrazmi عزیز فکر کنم سیستمت ویروسی شده شما میتونی از یک دیسک نجات (ویروس کش در حالت boot) استفاده کنی
یا می تونی ویندوزت رو عوض کنی و سپس سیستمت رو ویروسیابی کنی
سلام
من هم مشکلم تا حدودی شبیه شماهاست.اما با شرح زیر:
ویندوز نصب میکنم ، همه مراحل را هم بدون مشکل طی میشود اما در نهایت که صفحه اصلی بالا می آید ،هیچ چیزی مشاهده نمیشود ، نه نوار Taskbar ، نه آیکن ها و .... .
اولش هم یک پیغام میده بر تنظیم نبودن ساعت و تاریخ و بعد این صفحه ای که بالا توضیح دادم می آید که هیچی درونش نیست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان 1 هفته هست سیستم من کند شده برنامه رجیستری و آنتی ویروس و آنتی اسپی ور روش نصب بود حتی 3 ویندوز عوض میکنم باز وقتی میاد ویندوز بالا رو آیکون ها کلیک کنید عمل نمیکنه تا 2 دقیقه بعد کند شده ؟؟؟؟؟؟؟
کمک فوری![]()
شما که میگین ویندوزتون 3 بار عوض کردین ممکنه ویروس پشت بقیه درایوها مونده همن که شما باز کردین اجرا شده
بعد نصب ویندوز شو هایدنو فعال کن و HIDE OPERATION FILE تیکشو بردار ببین از طریق eXPLORER وارد درایو ها شو از اونجا ویروسها رو پاک کن
اگر چه این کار رو کردی پس بدین معناست اگه همش یک ویندوز عوض میکنی 1کی رو ویندوز ت اشکال داره
یا این ممکنه شما فایل اجرایی مثلا EXE از برنامه ای توی سیستمتون دارین مثلا درایو دی که شما اونو نصب میکنید و سیستمتون کند میشه
نود آپدیت شده
TUNE UP
پیشنهاد میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)