از دیگه کاربردهاش مثل حافظش خبر نداری ؟
قیمت مناسبی هم داره![]()
از دیگه کاربردهاش مثل حافظش خبر نداری ؟
قیمت مناسبی هم داره![]()
سلام امروز یکی از این nec ها گرفته بود باور کنید صداش اگه 6 برابرکا750 نبود حتما 5 برابر میشد که میگفت یه کرد براش از ترکیه اورده ولی اینجا هم هست ولی فقط صدا داشت
همون چیزی که بیشتر خاورمیانه فقط به اون اهمیت میدن مموری داخلی 730 کیلوبایت بود اره تعجب نکنین و یه مموری 1 گیگ هم داشت به جان خودم وقتی بهش بلوتوث می فرستادم با کا 750 شش برابر سرعتش پایین بود یعنی یه چیزی مثل پدر در اووردن از یه متر هم واسله میگرفتی میگفت conection lost
در ضمن روی این گوشیهای ناشناس بعض ها نوشته بوn99,bluetoth, supermedia player
خیلی جالبه اطلاعات بیشتر می طلبه
کسی در مورد سیستم عاملش چیزی میدونه؟
یه خواهش دوستانه از همه , نذارید کسی از دوستان قربانی این تبلیغات بشه , بذارید گوشی بیاد یک سال تو بازار امتحانش رو پس بده , اگه قبول شد در موردش بحث کنیم , من هم توی حیاط خلوت خونمون میتونم گوشی مونتاژ کنم . مونتاژ و تولید گوشی هیچ کار تخصصی و پیچیده ای نیست فقط کافیه مثل فلان برند که ال سی دی رو از یه جا , بورد رو از یه جای دیگه و بدنه رو از یه جای دیگه میخره و سرهم میکنه .
من هم بیام همین کار رو بکنم .
کلا بحث سر اینه که باید بیاد کیفیت کاریش ارزیابی بشه , بلایی که سر دوستمون سر خرید glx اومده بود تکرار نشه .
امین جان سیستم عاملش JAVA هست![]()
![]()
خدمت دوستان گلم عرض کنم که:
عزیزان، گول ظاهر اینگونه گوشی ها رو نخورید.
باور کنید این گوشی ها همه مشکل دارن و اگه ندارن طی فقط دو هفته مشکل پیدا می کنن.
به صدای بلندشون هم دل خوش نکنید که مهمون یک هفته است و بعد از اون، صداش به طرز عیر قابل باوری خش دار میشه و افت می کنه.
اگه برای خرید می خواین، این همه گوشی توی بازار هست. خواهشاً دنبال اینگونه گوشی ها نرید.
ممنون.
Last edited by ShahabSAMSUNG; 25-07-2007 at 21:55.
الکی دلتون رو به ذگوشی های شرکت nec com خوش نکنید بذارید چند تا از معایب این گوشی رو بگم:
من n880 nec com دارم که مثل ** پشیمونم:
دوربین خیلی ضعیف
نداشتن رادیو
نداشتن فلاش
نداشتن سیستم عامل(حتی جاوا)
از همه مهم تر و ازار دهنده تر عدم توانایی mark کردن موارد
حتی تم و بازی نمیپذیرد
حالا نظرتون چیه؟
ما كه پشيمون شديم ..همين سوني خودمون بهتره
فكر ميكنم اين جور گوشي ها مشتري اول و آخرش خودمون باشيم !!!
راست میگه فقط صدا دارن بلوتوث که اشغال بیشتر از 2 متر نمیگیره و سرعت پایین تغربا 6 برابر کمتر از سونی اریکسون
حافظه ی داخلی 700 کیلو بایت
این ها رو قبلا هم گفتم باور کن همین k750 باهاش عوض نمیکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)