دوست عزیز DNS Server به سرعت Download شما ارتباطی نداره.
دوست عزیز DNS Server به سرعت Download شما ارتباطی نداره.
من طبق روش سايت رفتم ريستارت هم كردم و صفحه تست سايت را كه باز ميكنم به جاي تيك سبز كه نشان دهنده موفقيت است ضربدر زرد با پيغام زير را نشان ميدهد
Your request appears to have come from a proxy
adsl دارم
البته خودش توضيح داده كه ممكن است به خاطر ------ isp باشه و...
Last edited by pedram_ashena; 24-07-2007 at 20:05.
ممنون ..... خیلی مفید بود
دوست عزيز اشكالي نداره اگه دوباره صفحه welcome page رو ببينيد نوشته كه اين مشكل باعث نميشه كه از ويژگي سرعت بيشتر نتونين استفاده كنين يعني همچنان سرعت browsing تون بيشتر ميشه ولي از دو ويژگي ديگه يعني مقابله با فيشينگ و اصلاح تايپ آدرس نميتونين استفاده كنين اين مشكل هم بر ميگرده به isp تون و فكر نميكنم حل بشه حالا من بازم جستجو ميكنم اينم متن انگليسيش
What does this mean for me?
You can still use OpenDNS and take advantage of speedy and reliable DNS, but will not benefit from phishing protection, typo correction or other OpenDNS features.
How do I know if I'm using OpenDNS?
If our DNS addresses remain after you restart, you're using our service.
فقط گفته بعد از اينكه ريست كردين دوباره برين به همون قسمت وارد كردن dns ها و اگه شماره هاي dns هنوز سر جاشون بودن يعني دارين از سرويس استفاده ميكنين
مرسي.بله هنوز سرجاش است.سرعت هم تا حدي بهتر شده(البته شايد تلقين باشه)به مرور معلوم ميشود
ممنون حركت مثبتي انجام دادي
همونطور كه secure جان گفتن مشكل شما از چيز ديگست . به هر حال اگه ميخواين اين سرويس رو غير فعال كنين چك use the following dns server addresses رو به گزينه بالايي يعني automatic كه اول بود تغيير بدين و رستارت كنين
يعني تاثير داره پس ما هم بريم يه تست كنيم
واسه من كه تا حد خوبي زياد شده ميدوني در واقع به گفته سايت افزايش سرعت به دو عامل اساسي بستگي داره يكي به سرور هاي opendns كه 4 تا در آمريكا و يكي در انگليس هستش و متاسفانه در آسيا هنوز سرويسي ندارن البته تا چند وقت ديگه يك سرور هم در هنگ كنگ چين دارن ميزنن كه در اينصورت افزايش سرعت براي ما بيشتر خواهد شد . و دومين عامل سرعت نرم افزار هاي isp يه شما با نرم افزار هاي opendns هست كه اين از اولي مهم تره ممكنه يك isp در خود آمريكا باشه ولي چون در پيته و سرعت پاسخ دادن نرم افزاراش به نرم افزارهاي opendns كم باشه افزايش محسوسي در سرعت نداشته باشه اون user بنابراين اينكه چقدر سرعت شما زياد ميشه به قوي يا درپيت بودن isp تون هم مربوط ميشه من اينجا از بهترين isp موجود استفاده ميكنم شايد واسه اينكه سرعتم بطور محسوسي زياد شده
در ضمن خواهش ميكنم قابلي نداشت
بله شاهين خان تاثير داره بالا توضيح دادم كه به چه عواملي بستگي داره .
به هر حال تاثير داره
لطفا اگه استفاده كردين لطفا نتيجش رو بگين تا دوستان استفاده كنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)