سلام .
مرسي از اينكه راهنماييي كردي
ممنون ميشم اگه طريقه غير فعال كردن و بازگرداندن رجيستري رو توضيج بدي . البته هر وقت حسش رو دااشتي
شرمنده دو تا پست پشت سر هم شد . قبلي رو يكي از مديراي گل پاكش كنه
سلام .
مرسي از اينكه راهنماييي كردي
ممنون ميشم اگه طريقه غير فعال كردن و بازگرداندن رجيستري رو توضيج بدي . البته هر وقت حسش رو دااشتي
شرمنده دو تا پست پشت سر هم شد . قبلي رو يكي از مديراي گل پاكش كنه
Last edited by mani_2004_2006; 26-07-2007 at 01:09.
من که توضیح دادم هم غیر فعال کردن هم فعال کردن .مشکل شما چیه ! اصلا صحبت های منو دیدین؟؟؟؟!!!
سلام دوست عزیز ...
امیدوارم کارهایی رو که تو پست قبلیم به شما گفته بودم انجام داده باشید !
خوب حالا میریم سراغ رجیستری :
برای از کار انداختن رجیستری ابتدا کد زیر رو کپی کنید سپس یک تکست داکیومنت بسازید و کد رو در اون پیست کنید حالا از منوی فایل گزینه سیو از رو برگزینید و با یک نام دلخواه با پسوند reg ذخیرش کنید ( مانند Disable Registry.reg ) حالا فایل شما ساخته شده است و با اجرای آن رجیستری شما غیر فعال میشه و دیگه نمی تونید رجیستری رو باز کنید یا اینکه فایل هایی رو که خودتون ساخته اید ( مثل همین فایل ) رو اجرا کنید زیرا با این خطا مواجه میشید :
خوب برای رفع این مشکل سه راه وجود داره که هر سه راه رو خودم به دست آوردم و از جایی نخوندم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه اول : یک تکست داکیومنت بسازید و کدهای زیر رو توش کپی کنید و در آخر فایل رو با پسوند bat ذخیره کنید ( این ساده ترین راه است ولی در بعضی مواقع جواب نمیده )
راه دوم : همون راه اول هست که من همون فایل bat رو تبدیل به exe کردم ( باید فایل رو دانلود کنید ، این راه 99% جواب میده ولی شما 100% در نظر بگیر )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه سوم : تنها وقتی شما این راه رو برید که از دو راه قبلی جواب نگرفته اید ! ( بعید میدونم ) و اون استفاده از نرم افزار قدرتمند TuneUp Utilities 2007 هست که کارش حرف نداره و چاره همه مشکلات هست !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا شما مطمئنا به این راه نمی رسید پس من فعلا این راه رو توضیح نمی دم ( خیال نکنید که نمی خوام بگم چون بازم فعلا حسش نیست ! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)