خواهش میکنم ...
والا سه روز طول کشید (روزی 7 ساعت کار پیوسته، رویه هم 20 تا 21 ساعت )
دوستان یعنی اینکار هیچ عیب و ایرادی نداره ... همش شد تعریف که من از خجالت آب شد اینجا ...
خواهش میکنم ...
والا سه روز طول کشید (روزی 7 ساعت کار پیوسته، رویه هم 20 تا 21 ساعت )
دوستان یعنی اینکار هیچ عیب و ایرادی نداره ... همش شد تعریف که من از خجالت آب شد اینجا ...
Last edited by Aminzikzak; 04-09-2007 at 10:08.
واقعا با واقعيت هيچ فرقي نداره؟!!
نه دیگه واقعیت که اینقدر ضایع نیست...![]()
خوب ببينم اين را از روي چي طرحي كردي يعني مدل دو بعديش را مي توني قرار بدي. يعني عكسهاي front top left و بقيه اش را.
راستي بزار من يه ايراد هم بگيرم تو رندر و متريالها بيشتر مي توني كار كني فكر ميكنم اينطور بهتر بشه.
امین جان من این رو تازه دیدم
عالی شده
من عاشق این سبک کارا هستم. شهرهای دیجیتالی، آدمای دیجیتالی، وجود رنگهای سرد، استفاده بجا و مناسب از رنگ Silver و سفید. وای خدای من. مثل فیلمی که چند وقت پیش نشون داد که تو اون Will Smith بازی کرده بود بین کلی روبوت، حضور ذهن ندارم که اسم اون فیلم چی بود ولی امیدوارم که خدا استعداد ساخت اون سبک کارا رو بهم داده باشه.
ممنون
ایول بابا تو که منی ...
همه روحیاتمون یکیه ...
اسمه فیلمش I Robot بود ...
در ضمن نظر لطفته رفیق
از رویه این طرح
چشم رویه رندر و متریال هم کار میکنم ولی فایلش زیادی سنگینه و نمیشه ازش رندر خفنتر از این گرفت ...
من دو گیگ رم دارم آخرش وسط رندر میزنه ممور لو ...
اينو از كجا يادت است فيلمشو كه 100 سال پيش نشون داده!! مي توني يه بازي خوب باهاش بسازي!!!
چند سال است مايا كار مي كني!
سلام
امین آقا! واقعا که کارتان حرف ندارد! خیلی قشنگ شده!! در ضمن یک سئوال: توی مایا هم باید مثل مکس از یک تکنیک برای نورپردازی استفاده کرد که صحنه واقعی تر بشود؟ در مکس اسمش Advanced Lighting است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)