منظورت مینیون آبی و سبزه؟؟
هر نوع مینیونی تخصص خودشو داره و تو فقط می تونی با مینیون قرمز از تو آتیش رد بشی
هر کی بازی رو تموم کرده یه ندا بده من آخراش گیر کردم.
در ضمن هرکی ترینر بازی رو خواست بگه.![]()
منظورت مینیون آبی و سبزه؟؟
هر نوع مینیونی تخصص خودشو داره و تو فقط می تونی با مینیون قرمز از تو آتیش رد بشی
هر کی بازی رو تموم کرده یه ندا بده من آخراش گیر کردم.
در ضمن هرکی ترینر بازی رو خواست بگه.![]()
منظورم اینه که من از این tower هایی که برای اوردن مینیون ها از جایگاشون لازمه دارم چون میدونی که مینیون ها از هر رنگی از یه جایی که مثل یه اتیش که دورش سنگ هست در میان من امتیازشون رو دارم ولی نمیتونم از تو این جاگاه ها که باید شیفت رو بگیری بعد کلیک راست کنی درشون بیارم
من که نفهمیدم تو چی می گی یه عکس از اونجا که گیر کردی بذار![]()
اقا اون مشکل حل شد حالا اینجا گیر کردم تو مرحله ی مینیون های ابی هست هر کاری میکنم هیچکدوم نمیره اون چرخ دنده های 4 تایی رو بچرخونه یه پل درست بشه حتی راهش هم براشون وجود داره ولی نمیرن شایدم نمیتونن
با همه ی مینیون ها به غیر از مینیون های قرمز امتحان کردم هیچکدوم نمیرنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فهمیدم کجا رو میگی باید مینیون هارو هدایت کنی به پایین تا اونو بچرخونن طوری که نمیرن.
باید جا خالی بدی.
کار سختیه ولی می شه انجام داد راهه دیگه ای هم نداره
من که نمیتونم برم پائین تا اونو بچرخونم فکر نمیکنم بشه مینیون ها رو جوری هدایت کرد که بتونم کنترلوشن کنم تا جا خالی بدن ممنون میشم کمک کنین
در ضمن کدوم مینیون رو بفرستم ابی یا سبز یا قرمز یا معمولی؟
عزیزم من خودم این کارو کردم که الان دارم به تو می گم.
مینیون هم هر چی باشه اشکالی نداره![]()
بلاخره متوجه شدم برای کنترل کردن مینیون ها باید کلید راست و چپ موس را با هم نگه داشت البته شانسی زدم نمیدونم چی شد دیگه ردش کردیم
ok
فقط زود تر به من برس که من گیر کردم.
تو هم باید کمک کنی.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)