در کامپیوتر من با روشن کردن برق اتاق و یا دو بار قطع و وصل کردن کلید سه راهی که کامپیوتر به اون وصله , این اتفاق میافته .کامپیوترم روشن میشه .
----------------
يكي ديگر از عجايب هفتگانه؟كسي راحل نرم افزاري و سخت افزاري نداره؟
در کامپیوتر من با روشن کردن برق اتاق و یا دو بار قطع و وصل کردن کلید سه راهی که کامپیوتر به اون وصله , این اتفاق میافته .کامپیوترم روشن میشه .
----------------
يكي ديگر از عجايب هفتگانه؟كسي راحل نرم افزاري و سخت افزاري نداره؟
اقايahsanx ايا اين تغيير ولتاژ به سيستم هم ضرري در مرور زمان مي رساند؟
از تمامي كساني كه جواب دادن هم متشكر.لطفا كمك كنيد.
دوست عزیز این قضیه باعث شد که حدود 16 روز کامپیوتر من روشن بمونه به این صورت که من برای 2 هفته به مسافرت رفتم و چون برق اصلی رو
قطع نکرده بودم این قضیه باعث روشن شدن کامپیوتر شده بود . از لحاظ نرم افزاری که فکر نکنم راهی داشته باشه ولی از لحاظ سخت افزار میشه
چند دیود در قسمتهای مختلف گذاشت که از این قضیه جلوگیری کرد ولی فکر نکنم که همه کسی بتونه این کارو انجام بده . پس در نتیجه اگه بعد از
خاموش کردن کامپیوتر برق اصلی رو قطع کنیم تمام مشکلات حل میشه . البته اینم بگم که یه بار مودم من با وصل بودن خط تلفن و رعد و برق
سوخت , از اون موقع من هم خط تلفن رو قطع میکنم و هم برق اصلی . موفق باشید
دوست عزیز خب راهش هم میگفتی دیگه . ما منتظریم
اينم نيست يك راحل ديگه بده
سلام
منم همین مشکل رو دارم وقتی کلید چراغ اتاق رو خاموش یا روشن میکنم کامپیوتر روشن میشه
بعضی وقتها صبح پا میشم و میبینم کام روشن مونده
قبلا هم این مشکل بود ولی یک دفعه برطرف شد
ولی الان حدود 2 هفته هست دوباره مشکل برکشته
با زنگ خوردن تلفن هم کامپیوتر روشن میشه
نمیدونم چیکار کنم
کسی تا حالا جواب درست نداد!!
کسی میتونه بگه مشکل چجور حل میشه؟؟؟![]()
اي بابا برو تو Bios كامپيوترت گزينه ac back بايد داشته باشه اون رو غير فعال كن درسا ميشه همين
من هم برای یکی از دوستام این مشکل ایجاد شده بود برو تو set up مادربورد در گزینه power management
یه جاش نوشته که سیستم با یه ring یا شوک روشن بشه اون غیر فعال کن درست میشه
به اختمال بسیار زیاد مارک چیپ مودم شما کانکسنت می باشد که یه دوره ای مودم هایی با این مارک یه همچین مشکلی داشتند و البته اگر غیر این بود در قسمت power mangment مودم خود (در propertise ) تیک enable resume from standby را بردارید و سیستم را که احتمالا hibernate میکردید در حالت turn off قرار دهید.از این حالات خارج نمی باشد که من به گزینه اول احتمال بیشتری می دهم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)