عجيبه من فكر ميكنم اسپليتر تون ايراد داره مسعود جان
عجيبه من فكر ميكنم اسپليتر تون ايراد داره مسعود جان
ببين اگه حل نشد مشكلتون بايد شلوغ كني وگرنه همينجوري كاري رو پيش نمتوني ببري
تازه خريدم D-Link هم هست
پس مي رم يكي ديگه بخرم
آيا شما هم مثل من اين مشكل براتون پيش آمده؟
من هم یه مدت همین مشکل رو داشتم ولی از ای اس پی بود اما وقتی تماس میگرفتیم میگفتن مشکل از خودتونه که بعده یه مدت حل شد .مثلا 1 ساعت کار میکردیم بعد ارتباط قطع میشد و مودم رو باید خاموش روشن میکردیم.
احتمالا ADSL تون رو از Shatel نگرفتین؟
نه دوست عزیز نیازی نیست یکی دیگه بخرین اول امتحانکنید اگه نشد بعد برید بخرید.یعنی سیم رو یه مدت مستقیم و بدون Spliter به مودم وصل کنید اکه درست شد اشکال از Splitter هست وگرنه از جای دیگه ای هست.
Last edited by secure; 22-07-2007 at 10:36.
من از پشت كنتور Spliter وصل كردم همش شده سوكتي چطوري مستقيم وصل كنم؟
الان بعضي موقعها كه ديگه قطع مي شود كابل LAN را در مي يارم چند ثانيه مي زنم توش درست مي شود
مردشور ISP هاي ايران رو ببر كه سواد ندارند و فقط به فكر خودشون هستند البته منظورم اونهايي كه اينجوري هستند
20 تومن حق نصب گرفت از من هيچ كاري نكر حتي نمي ياد برام درست كنه هيچي بهم نگفت
من خودم حتي مودمم را Confling كردم گفت بلد نيست اين شماره هارو بگير درست بزن درست مي شود جاشو بلد نبود خودم پيداش كردم
دوست عزیز . شما یه بار زمانی که میخوای مودم رو روشن کنی و کانکت شی تلفن منزل رو از مدار خارج کن . هیچ تلفنی تو مدار نباشه . بعد ببین باز هم چشمک میزنه adsl-link یا نه ؟ اگه چشمک نزد و وصل شدی بدون نویز باید سر راه هر تلفن یه نویز گیر ببندی . اما اگه جواب نداد مشکلت چند تا چیز میتونه باشه .
اول از همه اشکال از خطوط تلفن خود شما که ممکن اشکال فیزیکی داشته باشه .
2-خود مخابرات لیس لاین رو ست نکرده باشه برات !!!
3-اشکال از سرور و همون isp مورد نظر
4-در اخر اشکال میتونه از مودم باشه
ممنون چك مي كنم
منظورم اینه خط تلفن رو مستقیم به مودم Adsl وصل کن.یدون هیچ رابطی .
دوست عزيز من گفتم سر راه Spliter نصب كردم و سوكت مي خوره و ADSL هم كه دارم سوكت است و خط اصلي هم سوكت مي خوره حالا اين دو را چگونه بهم وصل كنم دوسر سوكت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)