خوب من خيلي از اين صحنه ها خوشم مياد . تاحالا سه بار از نزديك رفتم ( البته چند سال پيش ) .
خوب من خيلي از اين صحنه ها خوشم مياد . تاحالا سه بار از نزديك رفتم ( البته چند سال پيش ) .
میشه بگید کجاش جالبه که انقدر خوشتون میاد![]()
خوب اون صحنه ي جون دادنشون . ببينم اصلا فيلم اره 3 رو ديدي ؟
نه خیر
من اصلان خوشم نمیاد اگه بدونی وقتی از این جور فیلم ها میبینم چجور میشم
بدنم میلرزه دستام خیس عرق میشه قلبم انقدر میزنه که میخواد بترکه
دختري يا پسر ؟
پسرم دیگه!!!!
اینم سوال کردن داشت؟؟؟؟
یعنی تا حالا نمیدونستی؟؟؟؟
پس حتما زير 20 هستي و بدنت هنوز براي ديدن چنيني دردهايي واكنش نداره ( به قول بكس خلاف هنوز پاستوريزه اي )![]()
اتفاقا 22 سالمه
اعدام در ملع عام؟؟!!
یه چند روزی از اعدام دو مرد و یک زن که قاتل اعلام شده بودند می گذره
حالا دیگه کسی رو نمی شه پیدا کرد که در موردش حرف نزنه و نظرش رو نگه
فیلم های اعدام هم که به لطف گوشی ها همه جا پخش شدند و دست هر پیر و جوون دیده می شن حتی می گن خود نیروی انتظامی فیلمی از این برنامه گرفته و به صورت سی دی و فایل های مناسب برای گوشی ها پخش کرده.
حالا منطق این کار:
به نظر من این کار یکی از بی منطق ترین کارهای دنیاست که توی دو سه ساله اخیر توی کشورمون باب شده منظورم اعدام در میان جمعیت هستش
اون هم به شکلی که واقعا زجرناکه
آخه می دونین توی اعدام معمولا شخص بر اثر افتادن و در اثر ضربه ای که به وجود می یاد در جا می میره و هیچ چیزی حس نمی کنه
ولی توی این سیستمی که با جرثقیل اجرا می کنن خفگی باعث مرگ میشه و شخص حدود 4 تا 5 دقیقه طول می کشه که بمیره و این زمان زمان زجر هستش
هیچ جای دین مبین ما چنین چیزی وجود نداره فقط و فقط می شه در خواست مرگ طرف قاتل رو داشت تا اون ور به حساب کارهایی که کرده برسن ولی ما خودمون میایم و زجرش می دیم و بعد می گیم حقشه؟؟؟؟!!!!
حتی توی صندلی الکتریکی که توی امریکا به کار گرفته می شد این حد زجر به طرف وارد نمی شد که این سیستم در اثر مخالف جهانی و حتی خود ما ایرانی ها منسوخ شد.
آیا صرف عبرت آموزی می تونه باعث بشه که ما هر کاری بکنیم و با احساسات مردم بازی کنیم
شاید مسئولان این موضوع رومی دونن و خودشون عمدا و برای ایجاد ترس در بین مردم این کار رو می کنن. ترس از پلیس . نظام . سازمان اطلاعات و غیره
شاید هم خودشون هم نمی دونن که چیکار دارن می کنن و باعث زده شدن مردم از سیستم می شن
امیدوارم که مسئولان کشور با دیدی بازتر به مسائل نگاه کنند.
این یه تاپیک در همین رابطه بود که مسئولان فرستادنش تراش نمی دونم چرا ولی مطمئنم به درد می خوره
شما هم به جای اینکه با هم چت کنین یه کمی هم فکرتون رو راه بندازین
من آرام جان چت نميكنم ميگم اعدام در جلوي ديد عموم بدم نيست همين .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)