عزيز ماله من يك exe بيشتر ندارد
عزيز ماله من يك exe بيشتر ندارد
چقدر سخت ميگيريد.
شما ويندوزت قانوني نيست.با راهنمايي الفين قانوني كن بعد دوباره نصب كن (برنامه ها رو)اينبار نصب ميشود.
البته شما اگر به روز رساني ويندوز را انجام ميداديد ديگه نيازي به وصل شدن به سايت نبود همينجور آفلاين هم وليد ميشديد براي نصب مديا پلير.
من ميتونم يك رجيستري كي بهت بدم كه ie7 نصب بشه ولي مديا11 را گير ميكني
روي اين كليك كنيد و تاييد كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pedram_ashena; 22-07-2007 at 20:14.
خب گفتم که فایل اصلی ستاپ رو به کمک winrar بازش کنید !
سلام
ساده ترين راه براي قانوني كردن XP SP2 استفاده از Windows Genuine Advantage Validation 1.5.530 هستش.
پس از نصب اين كرك ديگه هرچي ميخواي برو از مايكروسافت دانلود كن و به روح بيل گيتس خيرترين انسان روي زمين دعا كن.
اينم لينك دانلود با حجم KB 933 ناقابل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون امين جان بازش كردم و بعدا نصب مي كنم
من يك برنامه دارم 15 مگابايت ---- win هست مي خواهيد بگذارم خودش مي گه چندين كار را مي تواند انجام بدهداز جمله آپديتهاي مايكروسافت و وليد كردن و سه كار ديگه خواستيد بگيد بگذارم
براي من كار نكرد فكر كنم مشكل از ويندوز هست چون وضعش خرابه
الان مديا پلير را بازكردم دارم نصبش مي كنم ممنون
سلام دوست عزيز
بهتره كه يه نگاهي هم به ويندوزت بندازي ببيني كه service Pack 1 هست يا service Pack 2؟ من فكر كنم مشكل از اون باشه.
در ضمن من خودم يه سوال داشتم كه چطوري ميشه فايل هاي Mp4 رو باز كرد؟يعني با چه نرم افزاري؟ اگه جواب رو بهم ايميل كنيد ممنون ميشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل من با سريال نامبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حل شد دوباره ويندوز ريختم خيلي توپ بود
بعدشم MP4 را شما مي تونيد يا Code استفاده كنيد يا با برنامه Blaze DVD استفاده كنيد يا با برنامه قوي Show Time ماله Nero استفاده كنيد
برو به سايت crackzplanet.comو يه كرك براي ويندوز بگير و اجرا كن بعد ويندوز قانوني است به همين سادگي
سلام
از تمام روشهای که دوستان و اساتید عزیز گفتن که بگذریم ، ایا میشه که Ie7 رو مثل بقیه برنامه ها بصورت یک برنامه مستقل و بطور غیر قانونی روی سیستم نصب کرد ؟؟؟
این فایل رو دانلود کن مشکلت حل می شه حجمش از یک کیلو بایت هم کمتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)