من روی Frimware های دیگه هم تست میکنم و حدس میزنم از ورژن SW شما باشه که سعی میکنم حلش کنم.
من روی Frimware های دیگه هم تست میکنم و حدس میزنم از ورژن SW شما باشه که سعی میکنم حلش کنم.
شما دارید اشتباه میری این اموزش ناقص هستش روش شما هم که میری ناقص هست به پست من اصلا توجه نکردید شما باید رو فایل ولوم کیک کنید و نگه دارید تا یه منو وا بشه بعدش open with کنید و برنامه mpkg رو انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که برای نصب هرگون مشکلی داشتند می تونن فایل زیپ بالا بعد از Extract کردن بروری رم گوشی بریزند و بعد از اجرای فایل اصلی درون فایل zip حتمآ جواب میگیرند. این فایل بعد از اجرا به صورت خودکار نصب میشه..
سلام
حاجی وقتی من این فایلو باز کردم و ریختم تو مموری گوشی باید کدوم فایل اصلیرو اجرا کنم ؟ اینا که هیچ کدوم باز نمی شن اگه زحمت نیست می شه درباره این فایل اخری بیشتر توضیح دهید
آموزش مطرح شده بالا متاسفانه ناقص و اشتباه است .
خودم حوصلشو ندارم به صورت فارسی براتون بنویسم . اما یه آدرس براتون مینویسم که به صورت کامل شرح داده . فقط خواهشن کل صفحه را به دقت بخوانید. تاکید می کنم کل صفحه را به دقت بخوانیدو عجله نکنید.
واما آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من Mpkg رو نصب كردم/و به منوي موبايلم اضافه شد اما برنامه هاي با پسوندpkgكه مخصوصه اين موبايله/منظورم A1200/روش ميرم/قلمم نگه ميدارم /open With هم ميزنم/و دستور اجرا با Pmkg رو ميدم اما نصب نميشه /لطفا راهنمائئ كنيد /ممنون/![]()
داداش این چه لینکایی این سایت که میگی عضویت می خواد و کلی بدبختی فک کنم خود اپاچی این مشکلو حل کنه بهتر باشه
من یک جند روز مسافرت میرم بیام براتون یه آموزش تصویری میگدارم...
دویت خوب روشی که من استفاده کردم با روش فروم بالا صد درصد متفاوت است........
هركي از اين روش ok گرفت بگه ما هم اجرا كنيم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)