حتما سوخته كه نمي تونه در را باز كند
ببين بيخيال سيستمت بشو كه اينها رو امتحان كني
دونه به دونه تك به تك درايورهاتو ببر روي يك سيستم ديگه امتحان كن ببين سالم هستند يا نه
تا بعد بررسي كنيم چيزهاي ديگر را
حتما سوخته كه نمي تونه در را باز كند
ببين بيخيال سيستمت بشو كه اينها رو امتحان كني
دونه به دونه تك به تك درايورهاتو ببر روي يك سيستم ديگه امتحان كن ببين سالم هستند يا نه
تا بعد بررسي كنيم چيزهاي ديگر را
من هم با لرد موافقم.
برق تمام درايو ها (فلاپي ،هارد و...)را قطع كن و فقط يكي از اين درايوها وصل باشه ببين وقتي روشن ميكني دربش بيرون مياد يا نه.بعد اينكار را با تك تك بقيه هم امتحان كن.نتيجه را بگو
نظر من هم تقریبا همینه ,اگه ولت متر داری بگو تا بهت بگم چطوری پاورت رو تست کنی
مسعود جان یه شوک اساسی به من وارد کردی یعنی هر 2 درایو با هم یه دفعه سوختند؟؟؟
ولتمتر ندارم...باید برم دنبالش ببینم میتونم تهیه کنم یا نه؟
درایورها رو هم ببرم خونه یکی از بچه ها اونجا تست کنم، نتیجه ببینم چی میشه
مرسی.
برق Dvd رام و هارد رو قطع کردم و سیستم رو با Dvd رایتر بالا آوردم
اما بازم هدش روشن و درش باز نمیشه.
خوب پس درش فقط باز نميشه.بقيه درايوها را هم امتحان كردي ؟سالمند؟؟
پس فعلا تنها مشكل باز نشدن در دي وي دي رايتر است.با استفاده از سوزن دربش را باز كن.يك حفره كوچولو زير درب است كه با يك وسيله نوك تيز بايد داخلش فشار بياري تا درب باز بشه.اينكار را انجام بده و خاموش كن .دوباره روشن كن و دكمه درب را بزن.ببين درب را ميبندد يا خير
اگه درش باز میشد که دیگه خیالی نبود ، مورد همین جاست که اصلا در هیچ کدوم از 2 درایور مورد نظر باز نمیشن.
مثل دفعه قبل سیستم رو با Cd رایتر هم بالا آوردم اما بازم درش باز نشد.
در هر دو درایو رو با سوزن باز کردم سیستم رو ریست کردم اما بازم هیچ توفیری نکرد و نه درش بسته شد و نه چراغش روشن شد.:(
الان مشکل اینجاست
که Dvd رام کار میکنه.
اما 2 تا رایترم از کارافتادن همه راه ها رو هم که گفتید امتحان کردم نتیجه ای نداد.
الانم این 2 تا رایتر رو میخوام ببرم روی یه سیستم دیگه امتحان کنم ببینم نتیجه چی میشه
تنکس
هر دو دریوار (dvd رایتر و Cd رایتر) رو بردم رو سیستم یکی از بچه ها امتحان کردم ، هیچ کدومشون کار نکردند !!!
حالا یعنی واقعا هر دو درایور سوختند؟
من که سر در نمیارم چرا اینا اینجوری شدند!
الان چیکار بایستی کرد.؟
.
ببرشون بده تعمیرشون کنن ,احتمال درست شدنشون زیاده
در ضمن پاورت رو هم حتما عوض کن ,احتمالا دلیل سوختن اونا همین پاورت بوده
اميدوارم فقط سيستم درب از كار افتاده باشد اينطوري با 3-4 هزار تومان درست ميشود.در غير اين صورت ارزش تعمير ندارد.تعجب ميكنم چرا فقط رايتر ها گير دارند.با يك كابل وصل بودند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)