تو رو به خدا كمك كنيد :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
تو رو به خدا كمك كنيد :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ATI Catalyst Drivers 5.8
Size: 32.83 MG
فقط برای سیستم های عامل XP استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nVIDIA ForceWare Drivers for Windows 2000/XP 77.77 WHQL Certified
Size: 20.14 MG
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي دوست خوبم اما من اين برنامه را دارم و وقتي نصب ميكنم تغييري ايجاد نميشود يا شايد من بلد نيستم و وقتي از بازي خارج ميشه پيغام vpu recoverرا ميدهد اگر تنظيم خاصي يا چيز ديگري است لطفا من را راهنمايي كنيد :cry:
درایو رو باید از Contorol Panel بری و داخل تنظیماتش بشی و Enable بکنی و تنظیمات بهتر رو برای سیستم خودتون انجام بدید. چون فقط نصب آن که نیست شما باید تنظیمش هم بکنید و همچنین اینکه بعد از نصب فعال نشده است و شما باید فعالش کنید.
![]()
براي ati بايد چه كار كني دوست خوبم :oops:نوشته شده توسط Cracki
درست نشد باز هم پيغام VPU RECOVER را ميدهد...
يعني هيچكس همچين مشكلي نداشته و آيا كسي هست كه با اين كارت گرافيك اين بازي را اجرا كرده باشد اگر كرده توضيح كاملي دهد (البته توهين به دوستاني كه تا اين لحظه به من كمك كرده اند نباشه!) و توضيح بده اين پيغام مربوط به چي است خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخيلي ممنون ميشم كمك كنيد.از ديروز تابه حالا اعصاب من را خورد كرده اين بازي :x :x :x :x :x :x :x
به دادم برسيد :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops:
بابا كف كرديم جواب بديد ديگه :roll:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)