چرا می شه حساب کرد . ولی در قدرت به پای unreal engine و quest 3d نمی رسند...
چرا می شه حساب کرد . ولی در قدرت به پای unreal engine و quest 3d نمی رسند...
فکر نمی کنم کسی اینجا از Game Bryo خبری داشته باشه .....میشناسیدش ؟ قدرت اون چی ؟ از Quest هم زده بالاتر.....میدونید موتور فوق العاده ای هست ....
بازی های Civilization و Oblivion رو باهاش نوشتن.....خیلی قدرتمنده خدائیش....
لینک دانلودش روی نت هست ؟
با سلام
من قبلا یه تاپیک زدم ولی آقا محسن گفتن بقیش اینجا...
خوب ...
در رابطه با quest 3 اگه من ویرایش power رو بگیرم(همون وسطیه در صحبت های آقا محسن)
آیا کفاف کارهای زیر رو می ده؟؟:
ساخت انواع مدلها(انسان ها و درختان و محیط و دریا و....) از همه مهم تر ساخت یه بازی شبیه gta ?
آیا ابزارهاش وسیع و آدم در وسط راه کم نمی آره؟؟
آیا باز هم قویتر از این نرم افزار هست که کتابشم باشه؟؟
دنباله لینک دانلود هم نیستم اگه می شه شما اون نرم افزار رو معرفی کنین من از اینترنت می خرم
خیلی ممنون
در ضمن یه سوالم داشتم آیا این نرم افزارها فقط عمل بازی سازی رو انجام می دن؟مثل quest یا می شه توش مدلم ساخت؟؟
اگه می شه یه نرم افزار قدرتمند هم در زمینه ساخت مدل هایی قدرتمند با گرافیک بالا معرفی کنین
من خیلی در مورد game broy تحقیق می کردم . می دونم که خیلی توپه . اگه لینک دانلود داری بذار. ( حتی دمو )
Mesle inke oon az nazare barname nevisi Faghat ghavitare na Graphic !من خیلی در مورد game broy تحقیق می کردم . می دونم که خیلی توپه . اگه لینک دانلود داری بذار. ( حتی دمو )
Ham mitoone khodesh besaze ham az 3d Max va Maya Import koneساخت انواع مدلها(انسان ها و درختان و محیط و دریا و....) از همه مهم تر ساخت یه بازی شبیه gta ?
baleآیا ابزارهاش وسیع و آدم در وسط راه کم نمی آره؟؟
aslan yek noskhehaye Quest marboot be hamin kare !در ضمن یه سوالم داشتم آیا این نرم افزارها فقط عمل بازی سازی رو انجام می دن؟مثل quest یا می شه توش مدلم ساخت؟؟
sorry 4 Typing English
سلام.
ببخشید لینک دانلود این موتور رو کسی نداره؟Doom III
میدونم یکم غیر ممکنه اما امکانش هست باشه.
موتور F.e.a.r هم بود مشکلی نداره. فقط همون سورس رو داشته باشه.
ممنون از همه
نه بابا موتور دوم که فکر نمی کنم پیدا بشه داره معامله میشه با پول اونور اب (گرچه موتور بدرد نخوریه خدائیش)
_______
آقایون در مورد گیم برایو (game bryo) هم حالا اگه کسی چیزی گزاشت کتکش نمی زنن ها ...بابا ثواب داره..محسن خان..شما حداقل...من تا 90 درصدشو گرفتم الان دارم 2 ماه دان می کنم 2 گیگا هست میخوام بدونم چی دارم دان می کنم.در ضمن نسخه دموش باید باشه .....تو نت...500 مگا هست نسخه دموش و کاملش 2 گیگا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)