دستت در نكنه patal جان
![]()
دستت در نكنه patal جان
![]()
بر منكرش لعنت![]()
اما ميگن جايي كه قند نيست چغندر سالاره :mrgreen:
البته ببخشید که من یک دفعه وارد شدم !
من هم یک مودم دارم که جای سوکت برای میکروفون و هدفون داره و هم V.92 . اما اصلا و با هیچ نرم افزاری نمیشه به عنوان تلفن یا منشی ازش استفاده کرد . اینو باید چیکار کنم ؟
EhsanHF جون, سلام
1==> modem شما voice داره؟ (معمولا modem هاي تقلبي voice ندارند)
2 ==> voice مربوط به modem شما، نصب هست؟
خوش باشي،
©م.م.©
پاتال جان سلام .
مودم من همه چی داره ! فقط تنها چیزی که منو مشکوک کرده اینه که روی باکسش نوشته شده که ویژگی ویس و کالر آیدی اون فقط توی آمریکا ( جهانخوار !) کار میکنه . حالا این چه ربطی داره نمیدونم ! اگه لازم بود مدل و مشخصاتش رو براتون میگم .
Rockwell HCF 56k Fax Voice Modem
Chipset : SL1801 PCI
Audio Codec : ALG - 40
Modem Codec : M508 ( Pri)
Details : Xformer DAA
EhsanHF جون, سلام
CallerID چند format داره ==> ETSI، DTMF، FSK و ...
و نوع CallerID امريكا با نوع CallerID ايران فرق داره.
اينكه modem ت واقعا voice داره يا نه، رو بچه هايي كه توي بازار هستند مي تونند جواب بدن. (saghy و HamidFULL)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
براي اينكه بفهمي در حال حاظر modem ت voice داره يا نه، آدرس زير رو دنبال كن:
Control Panel
Sounds and Audio Devices
حالا، برو به tab ي كه روش نوشته:
Voice
حالا، اگر modem شما Voice داشته باشد، مي توانيد به كمك [پنجره ي كركره اي] آن را select كنيد.
خوش باشي،
©م.م.©
پاتال جون ممنون . آره . ظاهرا که ویس داره . بازم امتحانش میکنم . خیلی ممنون .
در ضمن لوگوی جدید مبارک . خیلی قشنگه .
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
آقا پاتال من يه ups دارم كه پشتش جاي فيش تلفن و كارت نتوورك داره
مي خواستم بدونم ماله چيه ؟
خودش كه نوشته براي حفاظت از خط تلفن و مودم و نتوورك
اگه ممكنه راهنماييم كنيد
با تشكر unix
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
سلام
Unix جون, والا چند وقت پيش من يه UPS ديدم كه socket تلفن داشت. catalog ش رو كه خوندم، نوشته بود كه، اگه خط تلفن رو به اون socket بزنيد:
1==> اين UPS مي تواند noise موجود در خط رو بگيرد و كيفيت مكالمه رو بالا ببره و سرعت تبادل اطلاعات ديجيتال رو روي خط بيشتر كنه.
2==> توانايي damp كردن ولتاژهاي ناگهاني و خطرناك خط رو داره و به اين وسيله از آسيب ديدن وسايلي كه روي اين خط هستند جلوگيري مي كنه. مثلا فرض كن كه يه رعدوبرق بزنه به سيم تلفن، در اين هنگام UPS از آسيب ديدن وسايلي كه روي خط هستند جلوگيري مي كنه. البته جالبه بدوني كه در واقع UPS با گرفتن shock حاصل از رعدوبرق، خودش از بين مي ره و جالبتر اينكه اين عيب جزء warranty ه و بدون هيچ هزينه اي UPS شما رو عوض مي كنند. (به اين قابليت مي گن Surge Protection.)
خوش باشي،
©م.م.©
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)