منم هم مشكل اين دوستمونو دارم اما مال من با افزايش براش و شيپ(shape) اينجوري شده و هر كاري هم كردم درست نشد!
منم هم مشكل اين دوستمونو دارم اما مال من با افزايش براش و شيپ(shape) اينجوري شده و هر كاري هم كردم درست نشد!
معتمد جام مرسی اززحمتی که کشیدی
اگه ممکنه این راه حلی روکه گفتی که بطورکاملتری وتو یک فایل پی دی اف اگه یه جا آپلودکنی و لینکشو بذاری یه دنیا ممنون میشم درضمن اگه میتونی عکسهارو ازنمای نزدیکتر نشون بدی عالی میشه مرسی منتظرتم
من زیاد دنبال دردسر نیستم !
ساده ترین و عاقلانه ترین راه به نظر من بهترین راهه.
اگه سیستم من به این مشکل دچار میشد و اگه با این همه دردسر ، برای درست کردنش ،هیچ چیزی تغییر نمیکرد، مطمئن باش در اولین فرصت ویندوزم رو تعویض میکردم و با حوصله فقط فونهایی رو نصب میکردم که به کارم می آمد.
با این کار هم یه حالی به سیستمم دادم و هم مشکلم حل شده.
این فقط یه پیشنهاده ، قربان تو افشین
آقا منم تو لود شدن و رندر ها مشكل داشتم ولــــــــــــــي با اين كار كه معتمد گفت مشكلم به كلي حل شد
منم این کار رو کردم اما مشکلم حل نشد.
با سلام
enter جان خواسته بودي آموزش برات بذارم با pdf و عكس بزرگ آموزش كه همونه
اين هم عكس به نسبت بزرگتر ( معذرت كه كل تاپيك رو اشغال كردم )
من اصراري به اين كار ندارم ولي از تعداد فونتها ... اصلا ديگه برا رنگ برداري و رندرينگ مشكل نداري
تازه تنظيم history و همه چي تو همون عكس دومي هست
doyenfox
شما هم يه بار temp رو خالي كن بعد اينكار رو انجام بده مثل kia23 اميدوارم مشكلت حل بشه
مرسی معتمدجان خیلی مخلصیم
حقیقتو بخوای من نیازشدیدی به همه اون فونتهایی که روسیستمم ریخته بودم داشتم
اون راه حلی هم که گفتی چندین بارامتحان کردم نشد مجبورشدم که ویندوزمو عوض کنم وقتی که عوض کردم باز همون آش همون کاسه الان هم مجبور شدم از فتوشاپ 9 استفاده کنم الان بازم میرم امتحان کنم توروقرآن دعا کن مشکلم حل بشه بازم ممنونم دوست گرانبهای خودم مرسی.
سلام منم يه توضيح بدم اونم اينكه منم مثل معتمد چند پارتيشن رو درگير كردم ولي c رو حذف كردم
تو فتوشاپ هم تيك رو از c ور داشتم
تو شكل دومي كه خودش ميگه اينا برا چي هستن
خداحافظ همين حالا
ممنون از kia و motamed
منم اول مشكلم حل نميشد ولي با اينكه پك 2 نصب كردم اينكار رو بعدش كردم و حلللللللللللللللله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)