در مورد این سوال باید بگم جفتش در واق کارای محاسباتی با زبان های برنامه نویسی مثل matlab و fortran تقریبا 90% با پردازنده فقط کار می کنن ولیکن در کارم به تحلیل با المان محدود مثل ansys نیز ، نیاز پیدا خواهم کرد... پس با این حساب یک نیم نگاهی هم به raid کردن با هارد raptor باید داشته باشم؟
سوال ..این کار رو می شه در آینده مثلا با بک هارد 320wd 16meg buffer و یک هارد 70wd raptor انجام داد؟؟ یعنی لزومی نداره ظرفیت یکسان باشه؟
اگه لزومی نداره فعلا 320wd 16meg buffer یا 8meg buffer رو بگیرم برای matlab بعدا که نیاز به ansys شد یک 70gig raptor می گیرم و باهاش raid0 می کنم...تایید می کنین؟
دوست عزیز با اطلاعاتی که از بازار گرفتم برند xfx به راحتی تو بازار پیدا نمی شه...به خاطر این موضوع دستم زیاد تو انتخاب باز نیست...از نظرات تون اینطور متوجه شدو که اول gts دوم gt fatal1 و سوم gt درسته؟
سوال .. xfx8600gts اگه گیرم نیومد.. به نظرتون برند های دیگه مثل winfast8600gts یا gigabyte8600gts باز به xfx8600gt fatal1 ارجحیت دارن؟
================================================== ======
با توجه به نظر شما دوستان که لطف کردین و واقعا وقت گذاشتین برام تا اینجا dvdr که 100% شد و فردا می رمasus1814bl ساتا
ram رو راستش رو بخواهین نیاز به راهنمایی مستقیم تر دارم یا یک مدل gskil با performance بالا که به قیمت اش بیارزه خودتون لطف کنین و بهم پیشنهاد کنین... و
یک توضیح مختصر هم (در حد اشاره ) هم بهم بگین چه مزیتی به ram مدل patriot.dual(2*1gig)buss800 داره...
با توجه به نظر دوستان حالا اگه می شه راجع به این cpu و main نظر بدین
cpu:e6600
p35-DS3R یا p35C-DS3R (انگار اولی ddr3 suport نیست ولی دومی هست. راستی هر2 تو بازار هست؟ کلا نظرتون چیه)
قیمت اش رو هم نمی دونم علاوه بر نظرتون یک قیمت هم بدین فکر می کنم روی هم 450 بشن..
پایین تر بودن سرعت و کارایی e6600 نسبت به e6700 آیا به 50,60 تومان ارزانتر بودنش می ارزه؟ منظورم اینه که به نظر شما نسبت قیمت به کارایی و سرعت باعث میشه که e6600 به نظرتون انتخاب خیلی بهتری باشه؟