اين يعني چي؟دوم اینکه بر روی هاست باید پرمیشن فایل تکست رو write قرار بدید تا کار کنه
مخلصیم
اين يعني چي؟دوم اینکه بر روی هاست باید پرمیشن فایل تکست رو write قرار بدید تا کار کنه
مخلصیم
شما نمي تونيد نمونه اي مثل اين سايت برام بزاريد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بعداز وار شدن به سايت تمام مشخصات رو ميگه ( كاربران آنلاين - بازديد امروز - بازديد ديروز - جمع كل و آي پي )
سلام
ایران کلیپ رو دیدم.
تنظیمات مربوط به پرمیشن فایلها در کنترل پنل هاستتون هست.
مخلصیم
دوست عزيز
من اين كار رو هم انجام دادم ولي بازم كار نمي ده
اگه كسي نمونه اي مثال سايتداره بزاره ممنون ميشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اینرو ببین چه خوب جواب میده:
دقیقا با همون سورس شما +تنظیماتی که قبلا گفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم
آره اينو تست كردم ولي تو سايت من جواب نمي ده
اگه ميشه يه نمونه مثل سايتمعرفي كنيد ممنون ميشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید وارد بحثتون میشم.
من یه چیزایی فهمیدم .
وقتی بهاین آدرس می رم به مدت 30 ثانیه مینوسه 000000 بعد از حدود 30ثانیه می نویسه 11 اگه صفحه رو هم ریفرش کنم بعد از 1 دقیقه مینویسه 12.
آیا این اطلاعات مشکلی رو حل می کنه ؟
این 30 ثانیه و 1 دقیقه مال زمانیه که میخواد تعداد نمایش رو از به اصلاح دیتابیس بخونه...
ساختار این سایت دقیقا مثل همون نمونه ای هست که من گذاشتم ولی متاسفانه دوستمون لقمه ی آماده میخوان
مخلصیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)