این بنده خدا خواست خبر بده!!!!نخواست آشوب به پا کنه که....
ولی امکان نداره همچین کاری بکنن.اگرم بکنن محدود به فروشگاههای بزرگ و معتبرو و...اینا میشه.
این بنده خدا خواست خبر بده!!!!نخواست آشوب به پا کنه که....
ولی امکان نداره همچین کاری بکنن.اگرم بکنن محدود به فروشگاههای بزرگ و معتبرو و...اینا میشه.
آخه سي دي كه خودشون از بازيهاي خارجي كپي مي كنن كه اوريجينا نمي شه بابا-اين ته بي شرفيه!سي دي رو از اون ور كپي كنن بعد به من و شما به عنوان اوريجينال بفروشن.باز نرم افزار هاي فارسي رو بگو يه چيزي.من خودم مجبور شدم 15هزار تومن براي سي دي اوريجينال دورج3 بدم ولي نسوختم.
من که دی وی دی میگیرم 700.
حالا منم یه سوال بکنم:
این بازی های پلی 2 رو که من نگاه می کردم همه شون دور حلقه سی دی ( همون سوراخش) اسم بازی رو نوشته بودن که خب اگه بازی همینطوری معمولی رایت بشه که نمی شه این اسمه باشه !
پس قضیه چیه؟؟؟
یعنی اصلا بازی رو یه مثلا شرکت توی ایران رایت می کنه که قیمتش می یاد پایین بعدشم اینا انقدر کلاس دارن اسم بازی رو بزنن روی حلقه سی دی ؟ من که باور نمی کنم!
منظورم سی دی های کامپیوتری نیست ها منظورم فقط کنسول هایی مثل پلی 2 هستش که من حتی یه بار ندیدم غیر از این باشه پس چطوری اصل نیستش؟؟؟
تمام بازیهای شرکت pc video games این مشخصاتی رو که میگی داره(دونه ای 400 تومن) کار زیاد سختی نیست یه دستگاه مخصوص داره.
بازی های پلی 2 دی وی دی هستن اگه اگه یه دی وی دی رو کپی کنی خوب معلوم میشه با اصلش ولی شرکت ایرانی رو دی وی دی اورجنلا منظورم نقره ای می زنن و نام بازی رو هم تایپ می کنن خوب اون رو هم با دستگاهی هک میکنن
عجب!!!!!!
پس اینا هم از این کارا بلدن!
ولی خدانکنه اینطوری بشه ! اینا که توی صنعت بازی هیچ پیشرفتی ندارند . پس بیخیال بشند خیلی بهتره .این بنده خدا خواست خبر بده!!!!نخواست آشوب به پا کنه که....
باهات موافقم . این بازی های خودشون هم کپی بازی های خارجی هست که فقط یه Label زدن روش !آخه سي دي كه خودشون از بازيهاي خارجي كپي مي كنن كه اوريجينا نمي شه بابا-اين ته بي شرفيه!سي دي رو از اون ور كپي كنن بعد به من و شما به عنوان اوريجينال بفروشن.باز نرم افزار هاي فارسي رو بگو يه چيزي.من خودم مجبور شدم 15هزار تومن براي سي دي اوريجينال دورج3 بدم ولي نسوختم.
اگه از همون سایت میگیری ، میشه اسم اون سایت رو به پیغام خصوصی بفرستی ؟ ( پیغام خصوصی )من که دی وی دی میگیرم 700.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)