خوب روی درایوت کلیک راست کن و explorer رو بزن میتونی داخل درایو رو ببینی . این از این
بعد با nero برو درایو هاتو ببین بعد از صفحه اول درایوت autorun.ini رو پیدا کن بعد پاک کن مشکلت حل میشه
خوب روی درایوت کلیک راست کن و explorer رو بزن میتونی داخل درایو رو ببینی . این از این
بعد با nero برو درایو هاتو ببین بعد از صفحه اول درایوت autorun.ini رو پیدا کن بعد پاک کن مشکلت حل میشه
افسانه جان ممنونم ردیف شد ، Autorun.inf رو از درایوا پاک کردم دیگه واردشون میشه فقط یه مشکل کوچیک : با دبل کلیک روشون یه صفحه دیگه باز میکنه ( البته فقط واسه درایوام ، پوشه های توشون مشکلی ندارن) اینو چیکار کنم؟( بنظرم خودم خرابش کرده باشم : یه بار رفتم تو Folder Options>File Types>Drive و یه گزینه Open به Action اضافه کردم ، ولی الن پاک نمی شه ؟؟؟؟؟؟)
بهر حال ممنونم ازت
دوست عزيز اين يك نوع ويروس است كه شما با آنتي ويروس مي تواني آنرا برطرف كني
خوب آنتی ویروس من آپدیته و متاسفانه هیچ ویروسی رو تشخیص نمی ده ( Kaspersky Internet Sequrity 6) ?!!
حالا که ویروس پیدا نکرده
ویروس بیشتر فایلهای ویندوز رو خراب کرده شما الان باید ویندوز رو عوض کنید... ریکاوری هم فایده نداره
از همتون ممنونم مشکلم حل شده ( با ویندوز نصب کردن ! )
تو پست قبلي كه گفتي با عوض كردن ويندوز درست نشد حالا چرا با عوض كردن ويندوز درست شد
اين جا رو ميگم تو گفتي كه متاسفانه نشد.....ما سر مچ ميگيريم
Last edited by Hadi King; 19-07-2007 at 02:42. دليل: دوستت دارم
سلام
دوست عزیز دفعه قبلی فایل Autorun.inf رو از درایوا پاک نکرده بودم ، ولی الان پاکشون کردم و ویندوز نصب کردم و درست شد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)