شايد منظورشون Pair باشه
شايد منظورشون Pair باشه
اونوقت اینی که گفتی یعنی چی ؟
pair یعنی جفت و جور شدن ، یعنی که اگر شما یک گوشی دیگر رو روی دستگاه خودتون پیر کنید و تنظیمات نوع اتصال را تعریف کنید دیگه برای اتصال به گوشی شما از شما سوالی نخواهد پرسید ...
یا حق ...
اینی که گفتید برای همه اتصالات صدق می کنه
یه بار که تنظیمات انجام شد دفعات دیگه خودشون وصل میشن
دوستان بایدبه این نکته توجه داشته باشند که پیر کردن به معنی جفت و جور کردن می باشد و با اینیکه ما یه فایلی رو از طریق بلوتوث می فرستیم و طرف قبول می کنه فرق داره ! پیر کردن بیشتر در اتصال کامپیوتر با موبایل ، و اتصال یک موبایل با یک موبایل دیگه ( از طریق برنامه های هک )صورت میگیره و نشونش هم همون کد امنیتی هست که باید در دو دستگاه یکسان وارد شود !
حال ما گوشیمون رو با کامپیوتر پیر کردیم و می خواهیم از طریق بلوتوث یه فایلی رو بفرستیم رو گوشی با این وجود که ( دو دستگاه ) پیر هستند بازم ازمون سوالی رو مبتنی بر دریافت فایل می پرسه و برای رفع این مشکل باید به تنظیمات بلوتوث تو گوشی بریم و اجازه دستیابی دستگاه مورد نظر رو همیشگی کنیم ... در این صورت دیگه سوالی ازمون نمی پرسه !
ممنون از راهنماییتون Karimi جان
حالا فکر می کنم کاملا متوجه شدم
حالا نگفتيد آيا ميشه بدون Pair كردن از كامپيوتر به موبايل فايل ارسال كرد؟
چه با Pair و چه بدون آن در اکثر دستگاه ها ارسال فایل با پرسش مواجه خواهد شد ، چرا که شما هستید که باید مسیر ذخیره این فایلها را مدیریت کنید !!!حالا نگفتيد آيا ميشه بدون Pair كردن از كامپيوتر به موبايل فايل ارسال كرد؟
حداقل من که چنین چیزی رو ندیده ام.
یا حق ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)